Τέλος για το «The Walking Dead» ως κόμικ

Τέλος για το «The Walking Dead» ως κόμικ
Δημοσίευση: 5 Ιουλίου 2019, 18:16

Το «The Walking Dead» είναι μια από τις πιο πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές στην ιστορία, αν και οι πρόσφατοι κύκλοι της σειράς του AMC έχουν εμφανίσει πτώση στα ποσοστά τηλεθέασης.

walking dead season 10 episode 16ΣΧΕΤΙΚΑ"Walking Dead" φινάλε 10ης σεζόν: Βιαστικό

Ο δημιουργός του κόμικ στο οποίο βασίζεται η τηλεοπτική σειρά, Robert Kirkman, ανακοίνωσε πως το πρωτότυπο κόμικ ολοκληρώνεται με το 193ο τεύχος που εκδόθηκε αυτή την εβδομάδα. Η ανακοίνωση αυτή ήταν ξαφνική, δεδομένου ότι το τελευταίο διάστημα ο Kirkman είχε μοιραστεί previews των «επόμενων τευχών» της σειράς κόμικ, τα οποία τελικά αποδείχτηκαν «ψεύτικα» για να κρατήσει το μεγάλο φινάλε μυστικό.

 «Κατάφερα να αφηγηθώ την ιστορία μου ακριβώς όπως ήθελα και την ολοκληρώσω με τους δικούς μου όρους, χωρίς παρεμβάσεις» δήλωσε ο Kirkman. «Είναι τόσο σπάνιο πράγμα και δεν γινόταν χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση στην σειρά από πλευρά αναγνωστών όπως εσείς. Σας ευχαριστώ πολύ» συμπλήρωσε.

Στο τελευταίο τεύχος του κόμικ (του οποίου η ιστορία εξελίχθηκε διαφορετικά σε σχέση με την τηλεοπτική σειρά) μεταφερόμαστε δέκα χρόνια στο μέλλον, όπου Rick Grimes έχει ήδη πεθάνει, ενώ οι ενήλικες πια Carl και Sophia ζουν σε μια αγροτική κατοικία με την εξάχρονη κόρη τους Andrea. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί θεραπεία για τα ζόμπι, αυτά δεν αποτελούν απειλή και η ανθρωπότητα έχει καταφέρει να ανακάμψει, κατά ένα βαθμό. Πάντως, το φινάλε, δεν ήταν ακριβώς αναμενόμενο...

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Δημοσίευση: 5 Ιουλίου 2019, 18:16
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Harriet

Harriet

Σύνοψη: Η ζωή της εμβληματικής Χάριετ Τάμπμαν, μιας πρώην σκλάβας που κατάφερε να δραπετεύσει...
6 λεπτά
Superintelligence

Superintelligence

Η Carol (Melissa McCarthy) είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, με καθημερινά προβλήματα και...
5 λεπτά

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870