Το Stranger Things έσπασε κάθε ρεκόρ streaming στο Netflix

Δημοσίευση: 13 Ιουλίου 2019, 21:10
Συντάκτης:

Πάνω από 41 εκατομμύρια νοικοκυριά παρακολούθησαν τον τρίτο κύκλο του «Stranger Things», στις πρώτες τέσσερις μέρες που έγινε διαθέσιμος στο Netflix. Η επίδοση της νέας σεζόν για την δημοφιλέστατη νεανική σειρά sci-fi τρόμου είναι εκπληκτική και έχει σπάσει κάθε ρεκόρ του κολοσσού streaming.

ΣΧΕΤΙΚΑΗ καλύβα του σερίφη από το «Stranger Things» έγινε escape room

Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε η κωμωδία «Murder Mystery» με τον Άνταμ Σάντλερ και την Τζένιφερ Άνιστον με 30 εκατ. θεάσεις μέσα σε 4 ημέρες, τη στιγμή που όπως είχε αποκαλύψει προγενέστερα το αρκετά φειδωλό στην δημοσιοποίηση των στατιστικών του στοιχείων Netflix, περίπου 80 εκατομμύρια συνδρομητές του είχαν παρακολουθήσει το «Bird Box» με την Σάντρα Μπούλοκ στις τέσσερις πρώτες εβδομάδες από την κυκλοφορία του τον Ιανουάριο. Αντίστοιχα και η σειρά «Umbrella Academy» είχε 45 εκατομμύρια θεατές τον πρώτο μήνα.  Έτσι λοιπόν γίνεται αντιληπτό πόσο μεγάλο είναι το ρεκόρ του «Stranger Things».

Σύμφωνα με το Netflix, μια θέαση καταγράφεται όταν ο συνδρομητής έχει παρακολουθήσει τουλάχιστον το 70% ενός επεισοδίου ή μιας ταινίας. Μάλιστα τα 19 εκατομμύρια εξ’αυτών είδαν όλα τα επεισόδια μέσα στο πρώτο τετραήμερο. Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο είναι πως ορίζει τα «νοικοκυριά», διότι δεν μπορεί να υπολογιστεί επακριβώς ο αριθμός των θεατών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

"Dead to me" season 1: Eυχάριστο και ισορροπημένο

Τι συμβαίνει όταν η  Λιζ Φέλντμαν (The Ellen DeGeneres Show), ο Γουίλ Φέρελ και...
7 ώρες

Το “Between Two Ferns” θα γίνει ταινία

Το “Between Two Ferns” είναι μία κωμική σειρά βραβευμένη με Emmy, στην οποία ο...
10 ώρες

Ο Έντουαρντ Νόρτον σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην ταινία που θα τον πάει στα Όσκαρ

Ο Έντουαρντ Νόρτον παραμένει χωρίς αμφιβολία ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς της γενιάς του...
10 ώρες