Σε ενδιαφέρει να μάθεις τεχνικές οντισιόν για τηλεόραση και κινηματογράφο?

Δημοσίευση: 13 Μαΐου 2024, 14:49
Συντάκτης:

 

<a href="/nea/7o-festival-wift-gr-edose-ta-vraveia-toy/69102">To 7o φεστιβάλ WIFT GR έδωσε τα βραβεία του </a>ΣΧΕΤΙΚΑTo 7o φεστιβάλ WIFT GR έδωσε τα βραβεία του

Το WIFT GR προσκαλεί τη Nancy Bishop, βραβευμένη casting director και συγγραφέα του «Auditioning for Film and TV», για να προσφέρει ένα εκπαιδευτικό διήμερο Masterclass και σεμινάριο marketing για ηθοποιούς που διεκδικούν ρόλους σε διεθνείς παραγωγές.

Για δύο ημέρες και συγκεκριμένα την Πέμπτη 30 και την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος (Μεγ. Αλεξάνδρου 136 (ΜΕΤΡΟ στάση Κεραμεικός), η Nancy Bishop θα παρουσιάσει πολύτιμες τεχνικές για τις οντισιόν μέσω video - τις λεγόμενες Self Taped Auditions, καθώς και για τη βελτίωση της τεχνικής υποκριτικής και των δεξιοτήτων marketing, όπως ορίζονται από τη διεθνή οπτικοακουστική βιομηχανία. 

Την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος, και ώρα 16:00, θα  πραγματοποιηθεί μία ανοιχτή διάλεξη και συζήτηση ανοιχτή προς το κοινό, όπου θα παρουσιαστεί το τελευταίο βιβλίο της Nancy Bishop «Auditioning for Film and TV - Ένας οδηγός μετά το #metoo». 

Η Nancy Bishop, είναι μια Αμερικανίδα βραβευμένη casting director που έχει εργαστεί σε περισσότερα από εκατό διεθνή έργα. Με έδρα κυρίως το Λονδίνο, έχει κάνει casting για μεγάλες κινηματογραφικές ταινίες, όπως το Mission Impossible IV, την τηλεοπτική σειρά του Amazon Greek Salad και το Borat: Subsequent Moviefilm, για το οποίο κέρδισε το βραβείο CSA Artios Award για το καλύτερο casting κωμωδίας. Εδώ και πολλά χρόνια διδάσκει master classes κινηματογραφικής υποκριτικής διεθνώς. Επιπλέον, η Nancy ίδρυσε το τμήμα Υποκριτικής για τον Κινηματογράφο στη Σχολή Κινηματογράφου της Πράγας. Είναι ιδρυτικό μέλος και πρώην πρόεδρος στο ευρωπαϊκό παράρτημα του Casting Society of America και έχει γράψει τρία βιβλία σχετικά με τεχνικές οντισιόν.

Το masterclass Τεχνικές Οντισιόν Για Τηλεόραση και Κινηματογράφο συγχρηματοδοτείται από το EKOME. Συντονίστρια του masterclass θα είναι η ηθοποιός και καθηγήτρια υποκριτικής, Sophie Papadopoulos. 

Το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου θα το βρείτε εδώ

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στα αγγλικά και απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες ηθοποιούς (γυναίκες και άνδρες), που γνωρίζουν άριστα αγγλικά. Οι θέσεις του σεμιναρίου είναι 28.

Για την έγκυρη δήλωση συμμετοχής παρακαλείστε να στείλετε μία πρόσφατη φωτογραφία - πορτραίτο και ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά, μέχρι τις 15 Μαΐου 2024 στο wift.greece@gmail.com, με τίτλο WIFT GR Masterclass με τη Nancy Bishop.

Την επιλογή των συμμετεχουσών/ντων θα κάνει τριμελής επιτροπή με κριτήρια τη σειρά προτεραιότητας, την άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας και το βιογραφικό με ρητή δέσμευση ότι δεν θα υπάρξουν ηλικιακές, εθνοτικές, φυλετικές διακρίσεις ή διακρίσεις για λόγους ταυτότητας φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού. Τα άτομα που θα επιλεχθούν θα ενημερωθούν στις 20 Μαίου.

Κόστος συμμετοχής για τα μέλη του WIFT GR: Δωρεάν

Κόστος συμμετοχής για μη μέλη: 50€. Το ποσό θα κατατεθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς του WIFT GR, μετά την επιβεβαίωση για τη συμμετοχή σας στο masterclass. 

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. 

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
6338
Spentzos
5678
Feelgood
4647
Tanweer
2881
Animal Kingdom, από την Spentzos Animal Kingdom, από την Spentzos