ΣΕΙΡΕΣ

"Τhe Righteous Gemstones" season 2: OMG μια κωμωδία!

Δημοσίευση: 29 Ιαν. 2022, 13:21

Η δεύτερη σεζόν της προβληματικής οικογένειας τηλε-ευαγγελιστών με έδρα μια πελώρια υπερ-εκκλησία (megachurch), είναι όπως την περιμένεις.

<a href="/home-cinema-streaming/spiderhead/66665">Spiderhead</a>ΣΧΕΤΙΚΑSpiderhead

Ακόμα πιο φωνακλάδικη, αυθάδης και υπερβολική.

Όπως ακριβώς ο δημιουργός της, Danny McBride. Οι Gemstones είναι -αν θες- ένα κωμικό "Succession". Ο John Goodman είναι η πατριαρχική φιγούρα, ο αρχηγός. Τα τρία παιδιά του, θέλουν όλα να τον διαδεχτούν.

Η πλοκή πλέον γίνεται ακόμα πιο πυκνή. Στα 4 πρώτα επεισόδια που ήδη προβάλλονται από το ΗΒΟ στην πλατφόρμα της Vodadone TV, αποκαλύπτεται μια άλλη πλευρά του πατέρα μέσα από το μακρινό παρελθόν, ο μεγάλος γιος θέλει να φτιάξει ένα resort σαν το όρος Σιόν (!), ο μικρός φτιάχνει μια ομάδα με "σφίχτες" bodybuilders, η κόρη παραμένει υστερική αλλά με τις καλύτερες και ασταμάτητες βρισιές προς όλους.

Η παραγωγή μεγαλώνει εντυπωσιακά, ακριβώς όπως τα "εγώ" των πρωταγωνιστών. Νέοι χαρακτήρες, άλλοτε είναι ιδανικοί όπως ο Eric Roberts, και άλλοτε όχι (Jason Schwartzman), η ιστορία και η χαρακτήρες εξελίσσονται αλλά ο σκοπός είναι ο απόλυτος εξευτελισμός όχι τόσο της οργανωμένης θρησκείας αλλά της πλούσιας τάξης.

Ο McBride και οι επί χρόνια συνεργάτες του, ο Jody Hill και ο σκηνοθέτης David Gordon Green (δημιουργοί του θρυλικού "Eastbound and Down" και του υποτιμημένου "Vice Principals") έχουν ως μοναδικό σκοπό την κωμωδία και μετά τη σάτιρα.

Δεν θα γλίτωνες σε οποιαδήποτε τάξη ανήκεις...

H σειρά στριμάρει στο Vodafone TV

 

 

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Spiderhead

Spiderhead

Θα το βρείτε: Netflix

Ο σκηνοθέτης του Top Gun, ο πρωταγωνιστής του Thor και πολλοί άλλοι ταλαντούχοι συντελεστές....
13 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο