ΣΕΙΡΕΣ

"Renegade Nell": Captain Marvel του 18ου αιώνα

Δημοσίευση: 27 Μαΐου 2024, 20:05
Συντάκτης:

Σύνοψη: Η Nelly γυρνάει από τον πόλεμο στο χωριό της, στην Αγγλία του 1700, για να ηρεμήσει, μπλέκεται όμως σε μια δολοφονία και στις ορέξεις ενός ψυχάκια κακομαθημένου γιού Δικαστή, καταλήγοντας επαναστάτρια .

<a href="/nea/eric-multitasking-poy-apoprosanatolizei/69995">"Εric": Multitasking που αποπροσανατολίζει</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Εric": Multitasking που αποπροσανατολίζει

Γνώμη: Σχεδιασμένη για ένα ιστορικό έπος με όχι ιδιαίτερη βάση σε αληθινά γεγονότα, η νεοφερμένη σειρά της Disney είχε όλα τα προσόντα να είναι καλή .

Φροντισμένη  τόσο σε κουστούμια όσο και στην αναπαράσταση της εποχής, μια συμπαθητική πρωταγωνίστρια (η Louisa Harland στο ρόλο του αγοροκόριτσου που θέλουν να τη φωνάζουν Nell και όχι Nelly), μια δραματική περιπέτεια εποχής που καταλήγει σε Braveheart, ε θα πει κανείς τί μπορεί να πάει λάθος .

Όλες αυτές οι θετικές ενδείξεις γκρεμίζονται σαν πύργος στην άμμο που το παρασέρνει ένα τσουνάμι μέσα στο πρώτο μισάωρο.

Κάτι περίεργο μπαίνει στο στόμα της Nell και τη μεταμορφώνει σε captain Marvel έτσι ώστε να εκτοξεύει τους αντιπάλους της ρίχνοντας τους σουτ με μουσική υπόκρουση Ζινας στο Star.

Κάνοντας αρκετή ώρα να ξεπαγώσω από αυτό που αντίκρυσα, πάλευα να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία, γιατί η σειρά είναι φτιαγμένη με μεράκι.

Όμως (δεν κάνουμε spoiler γιατί αποκαλύπτεται πολύ σύντομα) αυτό που κατάπινει η πρωταγωνίστρια και μετατρέπεται στους τέσσερις Avengers στη τιμή του ενός, μαθαίνουμε ότι πρόκειται για έναν Νεραϊδο που λέει αστειάκια: κάπου εκεί μου ήρθε να πετάξω τη τηλεόραση νωρίτερα από τις ευρωεκλογές που είχα σκοπό .

Όποιος δεχτεί όλο αυτό το παραμύθι που θέλει να είναι σοβαρό χωρίς να παίρνει τον εαυτό του σοβαρά, προχωράει .Οι πιτσιρικάδες θα ενθουσιαστούν, τα μικρά κορίτσια θα αγαπήσουν μια πιο ενήλικη ηρωίδα, εμείς οι υπόλοιποι οδεύουμε προς νέες πολιτείες .

Μου ήταν αδύνατο να ταυτιστώ με αυτή τη φάρσα που σκάρωσαν οι δημιουργοί για να δώσουν μια φρέσκια πνοή στο είδος.

Το cringy plot twist πέταξε τις οποίες καλές προθέσεις όταν έκατσα να το δω, άρα με ποια οπτική να το κρίνω. Σαν παιδικό της Nickelodeon, σαν την εναλλακτική έκδοση μιας marvel ηρωίδας στο 1700, αφου στο παρόν οι περισσότεροι έχουν βαρεθεί; Ή απλα σε ένα Φρανκενστάιν μπλέντερ genre;

Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί το έπος Furiosa με χαλασμό επί της οθόνης, ο χαβαλες θα γίνει βλέποντας τον Wolverine να πετσοκόβει τον Deadpool με 200 τροπους, ενώ ο Τζόκερ 2 έρχεται με φόρα με ένα ανατριχιαστικό trailer .

Και επιμένετε να ασχοληθούμε με Renegade super duper Νell;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
15986
Feelgood
10531
Feelgood
5930
Feelgood
2620
memory, από την Spentzos memory, από την Spentzos