Το "Rashomon" του Ακίρα Κουροσάβα θα γίνει τηλεοπτική σειρά

Το "Rashomon" του Ακίρα Κουροσάβα θα γίνει τηλεοπτική σειρά
Δημοσίευση: 19 Δεκ. 2018, 04:32
Συντάκτης:

Η κλασική ταινία «Rashomon» του Akira Kurosawa, ένα από τα αριστουργήματα του παγκόσμιου σινεμά, πρόκειται να μεταφερθεί στην τηλεόραση ως σειρά ανθολογίας, και αν σε πρώτο άκουσμα ακούγεται παράτολμο, υπάρχει ελπίδα καθώς την παραγωγή θα την αναλάβει η εταιρεία παραγωγής του Steven Spielberg, η Amblin Entertainment.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα είναι ένα θρίλερ 10 επεισοδίων, όπου στο κάθε επεισόδιο θα βλέπουμε την οπτική ενός χαρακτήρα πάνω σε ένα συμβάν, και έπειτα από το τέλος των 10 επεισοδίων, και αφού έχουμε παρακολουθήσει όλες τις οπτικές γωνίες, τότε θα συνθέσουμε το παζλ και θα μάθουμε τι συνέβη πραγματικά. Θα πάρουν δηλαδή το φαινόμενο Ρασομόν, και θα το ενσωματώσουν στη αφήγηση μίας σειράς-θρίλερ.

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που θα μεταφέρουμε την κλασική ταινία σε μία νέα σειρά μυστηρίου-θρίλερ¨, δήλωσε οι πρόεδροι της εταιρείας, Darryl Frank και Justin Falvey. «Θα εξερευνήσει τα όρια της αλήθειας και το πώς οι διαφορετικές οπτικές δεν δημιουργούν την ίδια πραγματικότητα».

«Είναι τιμή να συνεργάζομαι με το Kurosawa Estate και την Amblin Entertainment, σε μία σειρά που έχει βασιστεί σε μία ταινία του Kurosawa», δήλωσε ο παραγωγός Leigh Ann Burton. Η σειρά είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο και ακόμα παραμένει άγνωστο σε ποιο δίκτυο ή υπηρεσία streaming θα το δούμε, το αναμένουμε όμως με αγωνία.

Update 9/10/20: Την σειρά θα τρέξει ο Μπίλι Ρέι (Captain Philips, Richard Jewel, The Comey Rule) και θα την γράψει μαζί με τον Βέρτζιλ Ουίλιαμς (Mudbound, 24) για λογαριασμό του ΗΒΟ MAX.

Δημοσίευση: 19 Δεκ. 2018, 04:32
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
3288
Tanweer
1939
Tanweer
1381
Spenztos
1000
Spentzos
760