Ψήφισε την καλύτερη φοιτητική ταινία της χρονιάς

Δημοσίευση: 28 Μαΐου 2023, 13:27
Συντάκτης:

ΤΘέλεις να φτάσουν οι φοιτητικές ταινίες στη μεγάλη οθόνη; Ανάδειξε τη μικρού μήκους που θα βραβευτεί και θα κυκλοφορήσει στα σινεμά. Σε συνεργασία με το Τμήμα Κινηματογράφου ΑΠΘ, το Cinobo πραγματοποιεί διαγωνισμό μικρού μήκους ταινιών, στον οποίο το κοινό ψηφίζει το φοιτητικό φιλμ της χρονιάς. Τον διαγωνισμό Directors’ Next Gen.

Το Τμήμα Κινηματογράφου ΑΠΘ, με στόχο την εξωστρέφεια, την ανάδειξη των φοιτητικών κινηματογραφικών ταινιών που παράγονται στο πλαίσιο του προγράμματος σπουδών, και την αξιοποίηση των νέων ευκαιριών διανομής, παρουσιάζει μέσω του Cinobo 12 φοιτητικές ταινίες που αποτελούν πτυχιακές εργασίες 12 φοιτητών/τριών του.

Η συλλογή Directors’ Next Gen με τις 12 ταινίες θα παραμείνει στην πλατφόρμα για 1 μήνα. Δες τις 12 μικρού μήκους ταινίες, ψήφισε την αγαπημένη σου βαθμολογώντας με αστεράκια, και στήριξε έτσι τους νέους δημιουργούς. Η ταινία που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες θεάσεις αλλά και το μεγαλύτερο μέσο όρο σε βαθμολογία θα κερδίσει το Βραβείο Directors’ Next Gen που περιλαμβάνει χρηματικό έπαθλο, διανομή της ταινίας στη μεγάλη οθόνη, καθώς και προβολή της για 1 χρόνο μέσω της πλατφόρμας του Cinobο.

Δες τις ταινίες εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

You hurt my feelings

You hurt my feelings

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Όταν η Μπεθ ακούει κρυφά τον σύζυγό της, Ντον, να γίνεται επικριτικός για...
17 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
42992
Feelgood
18784
Neo
2440
Zone of interest, από την Spentzos Zone of interest, από την Spentzos