Το πρώτο φεστιβάλ πορνό ταινιών της Αθήνας είναι εδώ

Δημοσίευση: 7 Νοε. 2020, 21:51

«Stay Home, Stay Safe, Masturbate»

φεστιβαλ γαλλοφωνου κινηματογραφου 2021ΣΧΕΤΙΚΑΤο 21ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου πάει θερινό σινεμά

Δύσκολα θα μπορούσε επιλέξει μια πιο επίκαιρη συγκυρία το «Σάτυροι και Μαινάδες», το πρώτο φεστιβάλ πορνό ταινιών της Αθήνας που έρχεται μέσα στο δεύτερο lokcdown βασικό σύνθημα το «Stay Home, Stay Safe, Masturbate».

Ένα φεστιβάλ που απευθύνεται «σε όσους έχουν βαρεθεί το εμπορικό πορνό και ψάχνουν για κάτι διαφορετικό».

Για 72 ώρες, από τις 20 μέχρι και τις 22 Νοεμβρίου, περισσότερες από 90 ταινίες μικρού μήκους και μια μεγάλου θα είναι διαθέσιμες για θέαση από την πλατφόρμα PINKLABEL.TV, οργανωμένες σε δώδεκα προγράμματα με αντίτιμο ένα εισιτήριο περίπου 10€. Οι θεατές μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο μέχρι τις 19 Νοεμβρίου τα μεσάνυχτα. Σημείωση πως το 25% των εσόδων από τα εισιτήρια θα πάνε για τα δικαστικά έξοδα της οικογένειας του Ζακ/Zackie Oh.

Τα τμήματα του Φεστιβάλ καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα προτιμήσεων και απολαύσεων.

Πρόγραμμα Εραστές

Πρόγραμμα Ευφροσύνη

Πρόγραμμα Εταίραι

Πρόγραμμα Λυσιστράτη

Πρόγραμμα Σαπφώ

Πρόγραμμα Γανυμήδης

Πρόγραμμα Τειρεσίας και Πήγασος

Πρόγραμμα Φιλοκτήτης

Πρόγραμμα Φιλοξενία: Φεστιβάλ Πορνό Ταινιών της Βιέννης

Πρόγραμμα Πολιτικά

Πρόγραμμα Προμηθέας

Τα Βραβεία του Φεστιβάλ (International Short Fiction 2020, International Short Factual 2020, Greek Short 2020) θα απονεμηθούν από τριμελείς κριτικές επιτροπές για την κάθε κατηγορία. Μέλη της κριτικής επιτροπής: Παναγιώτης Ευαγγελίδης, Χαρά Κολαΐτη (Aννα Γούλα), Γιώργος Ευθυμίου, Βασίλης Νούλας, Ζαχαρας Μαυροειδής, Ζωή Μαντά και η οργανωτική ομάδα του Porn Film Festival Vienna. Τα βραβεία έχει σχεδιάσει ο καλλιτέχνης Ζαχαρίας Πετράκης από το Zacharias.es

Το εισιτήριο του φεστιβάλ δίνει πρόσβαση σε όλες τις ταινίες για 72 ώρες από την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 00:00 μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 22 Νοεμβρίου. Τα εισιτήρια αγοράζονται από πλατφόρμα στις Η.Π.Α. και κοστίζουν 12.61 δολάρια, περίπου 10€. Θα είναι διαθέσιμα για αγορά με τραπεζικές κάρτες μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 19 Νοεμβρίου. Για τα εισιτήρια μπαίνετε εδώ.

Γλωσσική πρoσβασιμότητα | Το φεστιβάλ αυτοπροσδιορίζεται ως διεθνές φεστιβάλ με επίσημη γλώσσα τα αγγλικά και μετά τα ελληνικά. Οι ταινίες που έχουν διάλογο έχουν κατά κύρια βάση αγγλικούς υπότιτλους. Υπάρχουν κάποιες λίγες ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους και είναι αναγραμμένες στο πρόγραμμα με gre subs.

Περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση: 7 Νοε. 2020, 21:51
Ενημέρωση: 7 Νοε. 2020, 21:51
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
2796
Tanweer
2500
Feelgood
2355
Feelgood
2030