Το prequel του Game Of Thrones απέκτησε την πρώτη του σταρ

Δημοσίευση: 31 Οκτ. 2018, 02:46
Συντάκτης:

Πριν λίγους μήνες ανακοινώθηκε και επίσημα η prequel τηλεοπτική σειρά για το Game Of Thrones, η οποία προς το παρόν δεν έχει τίτλο (αν και ο δημιουργός της G. R. R. Martin έχει προτείνει την ονομασία «The Long Night») και βάσει σεναρίου θα μας ταξιδέψει 10.000 χρόνια πριν συναντήσουμε τους μεγάλους οίκους του GoT και θα κινείται σε μία περίοδο 9.000 χρόνων μέσα στην οποία θα μάθουμε το origons των White Walkers, πολλά μυστικά του Westeros, τη συμμαχία των Πρώτων Ανθρώπων με τα Παιδιά του Δάσους και διάφορά άλλα τρυφερά.

Πλέον απέκτησε μια βασική πρωταγωνίστρια και μάλιστα πρόκειται για εντυπωσιακή προσθήκη. Η Ναόμι Ουάτς υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με το ΗΒΟ και θα αποτελέσει την πρώτη σταρ που συμφωνεί και μάλιστα αναμένεται να υπάρξουν ονόματα αντίστοιχου βεληνεκούς, σε μια αλλαγή κατεύθυνσης με την συλλογιστική του Game Of Thrones, όπου τουλάχιστον οι ηθοποιοί που κρατούσαν τους πρωταγωνσιτικούς ρόλους έγιναν διάσημοι κατά την διάρκεια της σειράς επωφελούμενοι το τεράστιο hype που έχει αποκτήσει. 

Update 17/6/19: Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και αυτή είναι η πρώτη επίσημη φωτό που δόθηκε στην δημοσιότητα. Στο καστ επίσης και οι Μiranda Richardson, Naomi Ackie, Denise Gough, Josh Whitehouse

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το Netflix έκοψε σκηνή αυτοκτονίας από σειρά του, 2 χρόνια μετά

Ύστερα από έντονες διαμαρτυρίες και την δημοσιοποίηση έρευνας που συνέδεε την αύξηση αυτοκτονιών εφήβων...
4 λεπτά

Out of blue

Σύνοψη: Στην Νέα Ορλεάνη η ντετέκτιβ Mike Hoolihan καλείται να λύσει το μυστήριο της...
30 λεπτά

Πώς o θάνατος του Ragnar κατέστρεψε τo “Vikings”

Όταν ο Ian McShane σχολίασε εύστοχα πως το Game of Thrones ήταν μια σειρά...
1ώρα