Το Peaky Blinders στην μεγάλη οθόνη

Δημοσίευση: 17 Νοε. 2018, 20:12
Συντάκτης:

Η διαδραστική δημιουργία μεταξύ μικρής και μεγάλης οθόνης είναι ιδιαίτερα σύνηθες φαινόμενο την τελευταία πενταετία και το τρομερά στιλάτο και επιτυχημένο Peaky Blinders, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

<a href="/nea/h-istoria-tis-guinness-tha-ginei-tileoptiki-seira/69685">H ιστορία της Guinness θα γίνει τηλεοπτική σειρά</a>ΣΧΕΤΙΚΑH ιστορία της Guinness θα γίνει τηλεοπτική σειρά

Όπως δήλωσε στο Yahoo ο σκηνοθέτης του πρώτου κύκλου (και βραβευμένος με Bafta για την συγκεκριμένη εργασία), Ότο Μπάτχερστ, η σειρά θα μεταφερθεί και στην μεγάλη οθόνη με τον δημιουργό και σεναριογράφο της Στίβεν Νάιτ, να έχει ήδη έτοιμο ένα πρώτο προσχέδιο σεναρίου  για το επερχόμενο φιλμ! Ο ίδιος ο Νάιτ σε δηλώσεις του πριν μήνες, είχε φανεί θετικός στο ενδεχόμενο, "αρκεί να τηρηθούν συγκεκριμένα στάνταρ".

Η σειρά, ολοκληρώθηκε το 2022 μετά από έξι λαοφιλείς σεζόν, πλέον ετοιμάζεται η ταινία, ανεξάρτητα από τις δυο spin-off σειρές που βρίσκονται σε φάση προεργασίας

Ο ίδιος ο Στίβεν Νάιτ επιβεβαίωσε μάλιστα και την επιστροφή του πρόσφατα βραβευμένου με Όσκαρ, Κίλιαν Μέρφι, στον πρωταγωνιστικό ρόλο: «Σίγουρα θα επιστρέψει για αυτό το πρότζεκτ. Τα γυρίσματα ξεκινούν τον Σεπτέμβριο στο Ντίγκμπεθ στην Αγγλία». Δεν υπάρχει πληροφορία εάν άλλοι ηθοποιοί του από την σειρά θα επιστρέψουν για την ταινία, αλλά προσεχώς σίγουρα θα γίνουν περισσότερα γνωστά.

Ο Νάιτ γνωστοποίησε και επίσημα την ύπαρξη της ταινίας με δημοσίευσή του στο X, τον Κίλιαν Μέρφι στον πρωταγωνσιτικό ρόλο και την κάπως αμφιλεγόμενη επιλογή του Τομ Χάρπερ πίσω από την κάμερα. Ο 44χρονονς Βρετανός έχει σκηνοθετήσει μεν 3 επεισόδια από το Peaky Blinders, την πολύ καλή τηλεοπτική μίνι σειρά War & Peace και το εξαιρετικό Wild Rose με το οποίο μάθαμε ουσιαστικά την Τζέσι Μπάκλεϊ, παράλληλα όμως είναι υπεύθυνος για τα μέτρια The Aeronauts, Heart Of Stone και το κακό Woman In Black 2. 

Εδώ η άποψή μας για τον 6ο και τελευταίο κύκλο της σειράς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

memory, από την Spentzos memory, από την Spentzos