ΣΕΙΡΕΣ

"Only murders in the building" s03: Επιτυχημένο whodunit

Δημοσίευση: 13 Aug 2023, 17:04
Συντάκτης:

Σύνοψη: Ο τρίτος κύκλος της σειράς «Only Murders in the Building», βρίσκει τους Τσάρλς, Όλιβερ και Μέιμπελ (τους οποίους υποδύονται οι Steve Martin, Martin Short και Selena Gomez), να ερευνούν έναν φόνο στα παρασκήνια μιας παράστασης του Μπρόντγουεϊ.

<a href="/home-cinema-vod/you-hurt-my-feelings/69124">You hurt my feelings</a>ΣΧΕΤΙΚΑYou hurt my feelings

Άποψη: Το Only Murders in the Building του Hulu-Disney Plus είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα whodunit που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, με φοβερή ενέργεια, χιούμορ, μυστήριο που τα συνδυάζει όλα έξοχα.

Στο τέλος της δεύτερης σεζόν είχε προαναγγελθεί τι θα βλέπαμε στην νέα σεζόν, με τον Oliver, έναν ψιλοαποτυχημένο θεατρικό δημιουργό, να επιστρέφει επιτέλους στο Broadway με μια νέα παράσταση που σχετίζεται με μυστήριο και δολοφονίες, μέχρι που θα συμβεί ένας αληθινός φόνος ενός διάσημου ηθοποιού.

Οι τρεις χαρακτήρες θα επανενωθούν προκειμένου να εξιχνιάσουν έναν ακόμα φόνο αλλά και να επιστρέψουν στα αγαπημένα τους true crime podcasts που τους καθιέρωσαν.

Από τα πρώτα δύο επεισόδια που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής (από εδώ και στο εξής θα βγαίνει ένα επεισόδιο κάθε Τρίτη, και θα ολοκληρωθεί στα δέκα επεισόδια στις 3 Οκτωβρίου) βλέπουμε πως η σειρά δεν έχει χάσει την διάθεσή της και την πρωτοτυπία της, με μια σεζόν που θα μπορούσε να αποδειχθεί και η καλύτερη. Η ιδέα του Steve Martin και του John Hoffman φαίνεται να δουλεύει πολύ ακόμα και θα μπορούσε να συνεχιστεί.

Ανάμεσα στα πολλά θετικά, η συμμετοχή της τριπλά βραβευμένης με Όσκαρ, Meryl Streep, στον ρόλο μιας ξοφλημένης ηθοποιού που ελπίζει να δει  μια δεύτερη ευκαιρία στην καριέρα της. Ήδη από τα πρώτα επεισόδια έχει κλέψει την παράσταση, στην σκηνή της audition της και στην σκηνή που μιμείται διάφορες προφορές στην πρώτη ανάγνωση σεναρίου.

Οι τρεις χαρακτήρες βρίσκονται σε ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής τους και βιώνουν την μεγαλύτερη εξέλιξη, από πλευράς σεναριακού πλασίματος χαρακτήρα, που έχουμε δει μέχρι τώρα. Η τρίτη σεζόν, πέραν του whodunit κομματιού, εστιάζει και σε μια σάτιρα του κόσμου του θεάματος, με τους ακατάδεχτους σταρ, τους παραπονεμένους που δεν κατάφεραν πράγματα, τους μανιακούς θαυμαστές, την σχέση με τους κριτικούς και άλλα παρόμοια.

Ανυπομονούμε να δούμε την συνέχεια και πώς θα καταλήξει ιστορία. Ποιος σκότωσε τον πρωταγωνιστή και με τι αιτία; Και η βασική ερώτηση όλων: Είναι η Meryl Streep ένοχη;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

You hurt my feelings

You hurt my feelings

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Όταν η Μπεθ ακούει κρυφά τον σύζυγό της, Ντον, να γίνεται επικριτικός για...
11 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
42992
Feelgood
18784
Neo
2440
Zone of interest, από την Spentzos Zone of interest, από την Spentzos