Ο Σάμουελ Τζάκσον έχασε το ρεκόρ στις βρισιές από τον Τζόνα Χιλ. Δεν το πήρε καλά

Δημοσίευση: 26 Απριλίου 2022, 16:37
Συντάκτης:

Είναι ποτέ δυνατόν να μην κατέχει ο Σάμουελ Τζάκσον το ρεκόρ με τις περισσότερες βρισιές σε μια ταινία; Κάποιος δεν μέτρησε σωστά.

<a href="/nea/secret-invasion-season-1-marvel-koresmos/68450">"Secret invasion" season 1: Marvel κορεσμός</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Secret invasion" season 1: Marvel κορεσμός

Πάντως οι οικοδεσπότης του «The Tonight Show», Τζίμι Φάλον, αποκάλυψε στον 73χρονο ηθοποιό πως στην σχετική έρευνα του Buzz Bingo και την λίστα που προέκυψε, δεν είναι καν δεύτερος.

Δεν το πήρε καλά:

«Αυτό είναι μια βλακεία!» Ο Τζάκσον είπε γελώντας όταν ανακάλυψε ότι δεν κατείχε το ρεκόρ. «Όχι, όχι, σε καμία περίπτωση! Jonah Hill και Leo; Πραγματικά? δεν το πιστεύω αυτό. Κάποιος έχει υπολογίσει λάθος."

Το Buzz Bingo ερεύνησε πάνω από 3.500 σενάρια ταινιών και το αποτέλεσμα ήταν ο Τζόνα Χιλ να βρεθεί στην κορυφή με 376 βρισιές σε όλη τη φιλμογραφία του και τον ακολούθησε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο με 361. Και οι δύο θα πρέπει να «ευγνωμονούν» γι’αυτό, το «The Wolf of Wall Street» του Μάρτιν Σκορσέζε…

Ο Τζάκσον είναι αρκετά μακριά με 301, ενώ ακολούθησαν οι Αλ Πατσίνο, Ντένζελ Ουάσινγκτον, Μπίλι Μπομπ Θόρντον, Σεθ Ρόγκεν, Μπράντλεϊ Κούπερ και Ντάνι ΜακΜπράιντ.

Η ταινία του Σκορσέζε ξεπέρασε το «Pulp Fiction» του Ταραντίνο και ονομάστηκε η ταινία με τις περισσότερες βρισιές: σύνολο 715. Και εδώ, η δεύτερη θέση ανήκει αλλού: στο «Uncut Gems» των αδερφών Σάφντι, με 646.

Σύμφωνα με τη μελέτη, ο Χιλ στο «The Wolf of Wall Street» βρίζει 22,9 φορές κάθε 1.000 λέξεις.

«Πάντως αν μετρούσαν μόνο το «motherfucker¨, δεν έχανα με τίποτα, άφησε να εννοηθεί ο Τζάκσον.

Καλά, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
26685
Tanweer
14456
Tanweer
11216
Film Group
10266
Γυρίσματα της Τύχης, από την Spentzos Γυρίσματα της Τύχης, από την Spentzos