«Ο νέος Τζέιμς Μποντ είναι τουλάχιστον δυο χρόνια μακριά»

Δημοσίευση: 30 Ιουνίου 2022, 16:17
Συντάκτης:

Για κάποιους το «No Time to Die» του Κάρι Φουκουνάγκα ήταν ένα εξαιρετικό κλείσιμο της θητείας του Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, μετά από 15 χρόνια.

<a href="/tainies/no-time-die/65223">No time to die</a>ΣΧΕΤΙΚΑNo time to die

Για κάποιους άλλους, πέρασε και δεν ακούμπησε.

Το θέμα είναι από εδώ και πέρα τι γίνεται με το εμβληματικό κινηματογραφικό franchise και ποιος θα αντικαταστήσει τον Κρεγκ στον εμβληματικό ρόλο, έπειτα από 5 ταινίες.

Σύμφωνα με την παραγωγό Μπάρμπαρα Μπροκόλι, οι εξελίξεις θα αργήσουν τουλάχιστον 2 χρόνια, η παραγωγή δεν αναμένεται ξεκινήσει πριν το 2024.

«Δεν υπάρχει κανείς υποψήφιος. Δουλεύουμε το μέλλον του χαρακτήρα, το συζητάμε. Δεν υπάρχει σενάριο και δεν μπορούμε να καταλήξουμε σε ένα μέχρι να αποφασίσουμε πώς θα προσεγγίσουμε την επόμενη ταινία γιατί πρόκειται για μια επανεφεύρεση του Μποντ. Επανεφευρίσκουμε ποιος είναι και αυτό απαιτεί χρόνο. Η έναρξη των γυρισμάτων είναι τουλάχιστον δύο χρόνια μακριά».

Το ζήτημα είναι ότι θα θυμίσει ξανά τον κλασσικό Τζέιμς Μποντ, ή θα συνεχίσει να παρουσιάζεται στο νέο πατρόν των ηρώων κατασκόπων, τύπου Τζέισον Μπορν.

Και επίσης, ποιες από τις φήμες που θέλουν τον νέο Τζέιμς Μποντ μαύρο ή ασιάτη ή γυναίκα, θα επαληθευτούν;

Η Μπρόκολιι πάντως είχε δηλώσει ξεκάθαρα πριν αρκετό καιρό ότι σίγουρα δεν θα είναι μη Βρετανός ή γυναίκα. Βέβαια, από τότε έχουν περάσει 4 χρόνια.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση: 30 Ιουνίου 2022, 16:17
Ενημέρωση: 30 Ιουνίου 2022, 16:17
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Prey

Prey

Θα το βρείτε: Disney+

Το στερνοπαίδι του Predator στριμάρει Disney Plus και εννοείται θερίζει χωρίς να παίρνει αιχμαλώτους.
1 ημέρα