Ο Λαρς Φον Τρίερ διαγνώσθηκε με Πάρκινσον

Δημοσίευση: 9 Aug 2022, 16:55
Συντάκτης:

Από τη νόσο του Πάρκινσον προσβλήθηκε ο Λαρς φον Τρίερ, όπως ανακοίνωσε με δελτίο τύπου η εταιρεία παραγωγής του, Zentropa.

<a href="/nea/venetia-2022-lars-fon-trier-tha-kano-ena-dialeimma-apo-ti-skinothesia/66942">Βενετία 2022 - Λαρς Φον Τρίερ: &quot;Θα κάνω ένα διαλειμμα από τη σκηνοθεσία&quot;</a>ΣΧΕΤΙΚΑΒενετία 2022 - Λαρς Φον Τρίερ: "Θα κάνω ένα διαλειμμα από τη σκηνοθεσία"

«Ο Λαρς βρίσκεται σε καλή διάθεση και λαμβάνει αγωγή για τα συμπτώματα που έχει παρουσιάσει», αναφέρει η ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ο 66χρονος Δανός δημιουργός θα συνεχίζει να εργάζεται πάνω στον νέο – τρίτο και τελευταίο – κύκλο της σειράς «The Kingdom», με τίτλο «The Kingdom Exodus».

To “The Kingdom” διαδραματίζεται στη νευροχειρουργική πτέρυγα ενός νοσοκομείου της Δανίας, τα 5 επεισόδια τα έχει γράψει ο Τρίερ, ενώ το τρέιλερ, την σύνοψη της σειράς με τα λόγια του ίδιου του Τρίερ και πολλές περισσότερες πληροφορίες για την σειρά, σας τα έχουμε παρουσιάσει εδώ.

Πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για το φετινό Φεστιβάλ Βενετίας αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά λόγω της κατάστασης της υγείας του, κανείς δεν γνωρίζει ακόμη αν ο Τρίερ θα βρεθεί εκεί.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Spirited

Spirited

Θα το βρείτε: Apple TV

Σύνοψη: Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Φαντάσματος των Χριστουγέννων, ο οποίος επιλέγει μία...
7 ώρες