Ο Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ στη νέα ταινία του Νάιτ Σιαμαλάν

Ο Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ στη νέα ταινία του Νάιτ Σιαμαλάν
Δημοσίευση: 31 Ιουλίου 2020, 14:47
Συντάκτης:

Ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό για την καινούργια του Νάιτ Σιάμαλαν, ενδιαφέροντα ονόματα γεμίζουν το καστ με τελευταίο αυτό του Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ ο οποίος θα πλαισιώσει τους ήδη κατοχυρωμένους Τόμαζιν ΜακΚένζι, Ελίζα Σκάνλαν, Βίκυ Κριπς, Νίκι Αμούκα Μπερντ, Κεν Λεούνγκ και Άλεξ Γουλφ.

Καθώς οι ταινίες του ανέκαθεν καλύπτονται από ένα πέπλο μυστηρίου, δεν είναι περίεργο που δεν υπάρχει ούτε μία υποτυπώδης σύνοψη, ούτε καν ένας τίτλος για το ακριβώς επόμενο project του σκηνοθέτη μετά το τηλεοπτικό “Servant” για την Apple TV, ωστόσο έχει πάρει ημερομηνία κυκλοφορίας για τις ΗΠΑ τον Ιούλιο του 2021.

Πάντως, εάν κρίνουμε από το πλούσιο κινηματογραφικό παρελθόν του Σιάμαλαν, τότε μάλλον θα έχουμε να κάνουμε και αυτή τη φορά με κάποιο θρίλερ, μία ταινία αγωνίας σκηνοθετημένη από τον άνθρωπο που μας χάρισε τα “The Sixth Sense”, “The Village”, “Signs” καθώς και τα πιο πρόσφατα , και με μεγαλύτερο buzz, “Split” και “Glass”. Η καριέρα του στην μεγάλη οθόνη έχει τα πάνω και τα κάτω της όμως ως κοινό πάντα περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη δουλειά του.

Δημοσίευση: 31 Ιουλίου 2020, 14:47
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ