Σάμουελ Τζάκσον & Κρις Ροκ στο νέο Saw!

Δημοσίευση: 23 Μαΐου 2019, 19:25
Συντάκτης:

Ο ανατρεπτικός κωμικός Chris Rock με τις εταιρείες Lionsgate και Twisted Pictures πρόκειται να κάνουν ένα φρεσκάρισμα στο κινηματογραφικό franchise «Saw» με την νέα ταινία που ετοιμάζουν ώστε να ανανεώσουν το κορεσμένο πλέον είδος. Ο Rock έχει ήδη γράψει μια ιστορία που πρόκειται να μεταφέρουν σεναριακά οι Pete Goldfinger και Josh Stolberg, με τον κωμικό να κρατά ρόλο εκτελεστικού παραγωγού. 

<a href="/nea/aspro-pato-toy-tomas-vintermpergk-tha-ehei-amerikaniko-remake/69359">To «Ασπρο Πάτο» του Τόμας Βίντερμπεργκ θα έχει αμερικάνικο remake</a>ΣΧΕΤΙΚΑTo «Ασπρο Πάτο» του Τόμας Βίντερμπεργκ θα έχει αμερικάνικο remake

«Όταν ο Chris Rock ήρθε σε μας και μας περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες την δική του οπτική που ξαναφτιάχνει και ταυτόχρονα λειτουργεί ως spin off του κόσμου του Jigsaw Killer, τότε είπαμε ότι είμαστε όλοι μέσα», δήλωσε περιχαρής ο υπεύθυνος της Lionsgate Joe Drake. «Το Saw είναι από τα πιο επιτυχημένα franchise τρόμου όλων των εποχών και από τις πιο επιτυχημένες σειρές ταινιών της Lionsgate. Ο Chris συνέλαβε την ιδέα και θα είναι πιστός στην κληρονομιά του υλικού, αναζωογονώντας το με το πνεύμα, το δημιουργικό όραμα και το πάθος του για το κλασικό franchise τρόμου» ενώ ο Rock δήλωσε πως «ήμουν φαν του Saw από την πρώτη ταινία του 2004 και είμαι ενθουσιασμένος που θα το πάω σε έντονο και περίεργο μέρος».

Οι εδώ και χρόνια παραγωγοί της σειράς ταινιών Mark Burg και Oren Koules συνέκριναν τον Rock με τον Eddie Murphy ως προς το ότι «ο Chris θέλει να κάνει την δική του εκδοχή στο Saw όπως ο Murphy έδωσε την δική του οπτική στο είδος των boddy-cop ταινιών με το 48 Hours. Θα έχει όλα τα στοιχεία που περιμένουν οι φανς σκηνοθετημένα από τον Darren Lynn Bousman (των Saw 2, 3, 4). Ανυπομονούμε να αρχίσουμε».

Πρόσφατα είδαμε το επιτυχημένο reboot του «Halloween» από την Blumhouse και την Miramax που κατάφερε να τα πάει πολύ καλά, κάνοντάς το την πιο επιτυχημένη εισπρακτικά ταινία του συγκεκριμένου franchise. Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τις νέες δόσεις τρόμου και ανατριχίλας που θα μας δώσουν οι δημιουργοί αλλά και τι σκαρφίστηκε ως στόρι ο ευφυής κωμικός, τον οποίον περιμένουμε να δούμε στην νέα ταινία της Sally Potter «Molly», στο «Dolemite is My Name!» του Netflix, στην τέταρτη σεζόν του «Fargo» και στην νέα ταινία του Robert Zemeckis «The Witches».

Update 16/7/19: O Κρις Ροκ όχι απλά θα πρωταγωνιστεί στην ταινία, αλλά θα έχει δίπλα του και τον Σάμιουελ Τζάκσον ο οποίος θα υποδυθεί τον κινηματογραφικό του πατέρα!  Ο Ροκ πρόκειται να υποδυθεί έναν αστυνομικό που θα διερευνήσει μια σειρά από τρομακτικά εγκλήματα. Η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ στο καστ έχουν προστεθεί επίσης τα ονόματω των Μαξ Μινγκέλα και Μάρισολ Νίκολς. Το νέο Saw θα βγει στις αίθουσες στις 15 Μαϊου 2020.

Update 6/2/20: Θα λέγεται Spiral, θα το σκηνοθετήσει ο Ντάρεν Λιν Μπούσμαν των τεσσάρων πρώτων Saw και το επίσημο τρέιλερ είναι εδώ, μόνο που δυσκολευόμαστε πολύ να συνηθίσουμε τον Κρις Ροκ σε σοβαρό ρόλο! 

Update: Νέο τρέιλερ, με την ευκαιρία της εξόδου του φιλμ στις αίθουσες στις 14 Μαϊου. Και ο Κρις Ροκ, εξακολουθεί να ΜΗΝ πείθει: 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos