Nτοκιμαντέρ για "ορκισμένους" fans των Depeche Mode - Tρέιλερ!

Δημοσίευση: 16 Απριλίου 2019, 19:51
Συντάκτης:

Όπως γράφουμε στον τίτλο, κάθε ντοκιμαντέρ της διάσημης και αγαπημένης μπάντας προορίζεται για "ορκισμένους" fans αλλά εδώ... κυριολεκτούμε!

<a href="/101-ton-depeche-mode-gia-proti-fora-stin-ellada/66690">To 101 των Depeche Mode για πρώτη φορά στην Ελλάδα</a>ΣΧΕΤΙΚΑTo 101 των Depeche Mode για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το Netflix, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προβάλλει ένα νέο ντοκιμαντέρ για έξι φανατικούς οπαδούς των Depeche Mode.


Θα εξιστορήσει την ιστορία 6 ανθρώπων από 6 διαφορετικές χώρες. Μογγολία, Γαλλία, ΗΠΑ, Γερμανία, Κολομβία και Ρουμανία. Θα τους ακολουθεί στη χώρα τους και στο φινάλε όλοι μαζί θα συναντηθούν και θα γνωριστούν στο Βερολίνο, στη διάρκεια της τελευταίας συναυλίας της "Spirit tour".

Ακόμα δεν υπάρχει ημερομηνία προβολής, αλλά όλα δείχνουν αυτό το καλοκαίρι ενώ παράλληλα, στο Netflix θα κάνει πρεμιέρα και η συναυλία των Depeche Mode, που η μπάντα κυκλοφορεί σε DVD μετά το τέλος κάθε περιοδείας.

Update 23/9/19: Οι Depeche Mode ανακοίνωσαν και επίσημα το “ Spirits in the Forest” και στιγμιότυπα από την τελευταία συναυλία τους στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας για την προώθηση του άλμπουμ “ Spirit” το 2017 στο Βερολίνο. Το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Νοεμβρίου και ακολούθως θα στριμάρει στο Netflix.

Το “ Spirits in the Forest” εκτός από τα πλάνα της ζωντανής εμφάνισης της κορυφαίας μπάντας του πλανήτη Γη, ακολουθεί έξι θαυμαστές των Depeche Mode στα σπίτια τους, ενώ συζητούν για την επιρροή που ασκεί η μπάντα στη ζωή τους. Η ταινία σκηνοθετήθηκε φυσικά από τον μόνιμο συνεργάτη (και υπεύθυνο σε μεγάλο βαθμό για την εικόνα τους τα τελευταία 20 χρόνια) Anton Corbijn. Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ είναι μια αναφορά τόσο στο άλμπουμ Spirit και την περιοδεία Global Spirit, όσο και στη σκηνή που εμφανίστηκε το συγκρότημα στη Γερμανία, Waldbühne (Forest Stage).

Never Let Me Down Again!

Update 26/9/19: Το πρώτο τρέιλερ είναι όπως πρέπει: δεν αφορά ακόμα μια κινηματογραφημένη συναυλία του συγκροτήματος (τις οποίες ποτέ δεν χορταίνουμε να βλέπουμε βέβαια!)

Ετοιμαστείτε για μεγάλο διαγωνισμό με δώρο εισιτήρια για την μία και μοναδική προβολή στα Village στις 21 Νοεμβρίου!

 

 

Πρώτη δημοσίευση: 16 Απριλίου 2019, 19:51
Ενημέρωση: 26 Σεπτεμβρίου 2019, 19:45
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos