Νικόλ Κίντμαν και Χιού Γκραντ σε σειρά θρίλερ του ΗΒΟ

Νικόλ Κίντμαν και Χιού Γκραντ σε σειρά θρίλερ του ΗΒΟ
Δημοσίευση: 16 Νοε. 2018, 14:20
Συντάκτης:

Το HBO προσπαθεί να βρει τρόπο να αντεπιτεθεί στον τηλεοπτικό τυφώνα, που ονομάζεται Netflix, ετοιμάζοντας  μία νέα σειρά με δυνατά ονόματα. Στο «Undoing», όπως θα ονομάζεται η νέα μίνι σειρά, πέραν της Nicole Kidman που θα πρωταγωνιστεί και είχε ήδη ανακοινωθεί, θα παίζει και ο Hugh Grant, σε σενάριο του David E. Kelley (“Big Little Lies”, "Μr. Mercedes", "Goliath") που θα είναι και ο show runner της σειράς και σε σκηνοθεσία της Susanne Bier (“The Night Manager”).

emmys 2020ΣΧΕΤΙΚΑEmmys 2020: Κυρίαρχος το ΗΒΟ

Η σειρά θα βασίζεται στο βιβλίο «You Should Have Known» της Jean Hanff Korelitz, έχοντας ως κεντρική ηρωίδα την Grace Sachs (Nicole Kidman), που ζει την ζωή που πάντα ήθελε να έχει. Είναι μία επιτυχημένη θεραπεύτρια, έχει έναν αφοσιωμένο σύζυγο (Hugh Grant), ο οποίος είναι ένας επιτυχημένος ογκολόγος και έναν μικρό γιο που πηγαίνει σε ένα πολύ καλό ιδιωτικό σχολείο στην Νέα Υόρκη. Όλα όμως θα αλλάξουν μία νύχτα: ένας βίαιος θάνατος, ένας αγνοούμενος σύζυγος, και ένας άνδρας που η Grace νόμιζε ότι ήξερε θα προκαλέσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις. Τώρα θα πρέπει να δημιουργήσει μία νέα ζωή για εκείνη και το παιδί της.

Η Nicole Kidman έχει δείξει ότι τα τελευταία χρόνια είναι σε εξαιρετική υποκριτική φόρμα, οπότε περιμένουμε άλλη μία εντυπωσιακή ερμηνεία, ενώ και ο Hugh Grant βρίσκεται σε φάση comeback (μετά το πρόσφατο "A very english scandal"), αποκτώντας τον πρώτο του σημαντικό ρόλο σε αμερικάνικη σειρά, μετά το 1985 και το "Last place on earth". Η Bier, που έχει αποδείξει τις σκηνοθετικές της ικανότητες τόσο στον κινηματογράφο, όσο και στην τηλεόραση (με πρόσφατο το mega hit του Netflix, "Bird Box"), θα αναλάβει την σκηνοθεσία όλων των επεισοδίων, έχοντας και τον ρόλο εκτελεστικής παραγωγού, μαζί με τον Kelley, τον Per Saari και την Bruna Papandrea. Aναμένεται τον Μάιο του 2020.

Update 24/1/20: Το επίσημο τρέιλερ είναι εδώ και δεν πείθει όσο θα θέλαμε. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θα του δώσουμε την ευκαιρία του

Update 7/8/20: Νέο τρέιλερ, λίγο πιο δουλεμένο, με την ημερομηνία της πρεμιέρας να μετατίθεται για τις 25 Οκτωβρίου.

tags: 
Δημοσίευση: 16 Νοε. 2018, 14:20
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ