Το Netflix σταματά το χρονικό διάστημα δωρεάν δοκιμής

Το Netflix σταματά το χρονικό διάστημα δωρεάν δοκιμής
Δημοσίευση: 14 Οκτ. 2020, 15:46
Συντάκτης:

To Νetflix αποφάσισε να μην παρέχει πλέον χρονικό διάστημα δωρεάν δοκιμής των υπηρεσιών του, απόφαση που φημολογούνταν εδώ και καιρό και που μοιάζει αναμενόμενη, με δεδομένη την τεράστια πλέον δημοφιλία του streaming κολοσσού.

ΣΧΕΤΙΚΑThe Old Guard, η πιο δημοφιλής ταινία του Netflix

Βλέπετε, 195 εκατομμύρια συνδρομητές πληρώνουν κάθε μήνα από 8 έως 13 ευρώ και πλέον αποτελούν μάλλον την καλύτερη διαφήμιση, ειδικά με τις 4 οθόνες που δικαιούται ο κάθε ένας.

Όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση: «Η δωρεάν δοκιμή για το περιεχόμενο του Netflix δεν θα ισχύει πλέον. Υπενθυμίζουμε όμως ότι δεν ισχύουν πολυετή συμβόλαια, υποχρεωτικές δεσμεύσεις και ρήτρες διακοπής. Ο κάθε ένας μπορεί αυτόματα να σταματήσει την συνδρομή του ανά πάσα στιγμή, χωρίς κυρώσεις, αν κρίνει ότι το Netflix δεν του ταιριάζει σαν περιεχόμενο». Παράμετρος ασφαλώς σημαντική.

Mην ξεχνάμε επίσης ότι το Netflix έχει επιλέξει εναλλακτικές μεθόδους προώθησης του υλικού του, προσφέροντας δψρεάν προς θέαση διάφορες ταινίες και σειρές, με τον κατάλογο να ανανεώνεται και μπορείτε να τις δείτε εδώ.

tags: 
Δημοσίευση: 14 Οκτ. 2020, 15:46
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870