Κερτ Ράσελ: "Οι ηθοποιοί δεν πρέπει να εκφράζονται δημόσια για πολιτική"

Κερτ Ράσελ: "Οι ηθοποιοί δεν πρέπει να εκφράζονται δημόσια για πολιτική"
Δημοσίευση: 20 Νοε. 2020, 19:36

O Κερτ Ράσελ υποστηρίζει ότι οι αστέρες του Χόλιγουντ δεν πρέπει να εμπλέκονται στην πολιτική δημόσια, καθώς αυτό βλάπτει την τέχνη τους.

Σε συνέντευξη μαζί με τη συνάδελφο και σύντροφό του, Γκόλντι Χόουν στους New York Times, ο 69χρονος ηθοποιός σχολίασε: «Πάντα αισθανόμουν ότι ήμαστε οι γελωτοποιοί» είπε ο Ράσελ, ο οποίος πρωταγωνιστεί μαζί με τη Χόουν στην ταινία Christmas Chronicles 2 του Netflix. «Αυτό κάνουμε. Κατά την άποψή μου, πρέπει να αποφεύγουμε να μιλάμε, ώστε να μπορεί να μας βλέπει το κοινό σε οποιοδήποτε χαρακτήρα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι σταρ δεν πρέπει να είναι καλά ενημερωμένοι, αλλά πρέπει να διατηρούν τις απόψεις τους για τον εαυτό τους. Δεν υπάρχει κανένας λόγος οι διασκεδαστές να μην μπορούν να μελετούν όσο κάποιος άλλος ένα θέμα. Αλλά νομίζω ότι αυτό που είναι λυπηρό είναι ότι χάνουν το καθεστώς τους ως γελωτοποιοί. Και είμαι γελωτοποιός. Αυτό γεννήθηκα να κάνω. Ένας γελωτοποιός της αυλής δεν είναι συνεχώς αστείος, είναι ο μόνος που μπορεί να περπατήσει μέσα στο κάστρο και να ασκήσει κριτική στον βασιλιά. Νομίζω ότι ήταν ένα μεγάλο, σημαντικό μέρος όλων των πολιτισμών σε όλη την ιστορία και θα ήθελα να το δω να παραμένει έτσι και στον δικό μας».

Η Γκόλντι Χόουν και ο Κερτ Ράσελ τόνισαν επίσης ότι δεν υπάρχει μεγάλος αριθμός αληθινών σταρ στον κινηματογράφο. 

«Όλοι προσπαθούμε να καταλάβουμε τι θα κάνουμε» δήλωσε η Χόουν αναφερόμενη στην τρέχουσα κατάσταση στο Χόλιγουντ. Ωστόσο, υπάρχει τώρα περισσότερο περιεχόμενο από ποτέ, και όχι μόνο αυτό, υπάρχει χώρος για περιεχόμενο. Αλλά αυτό που αναρωτιέμαι για όλα αυτά είναι αν θα υπάρχουν κινηματογραφικοί αστέρες. Αυτό το στοιχείο των παλιών ημερών, όταν υπήρχαν οι λαμπεροί σταρ και άλλοι άνθρωποι που ανυπομονούσες να πας να τους δεις. Δεν ξέρω αν αυτό θα συμβεί ξανά, είπε η Γκόλντι Χόουν.

«Νομίζω ότι το ερώτημα είναι αν θα υπάρχει το περιβάλλον για αυτό. Χωρίς τον κόσμο, οι σταρ του κινηματογράφου δεν θα υπάρχουν. H πτυχή του πολιτισμού δεν θα υπάρχει» τόνισε ο Κερτ Ράσελ.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Δημοσίευση: 20 Νοε. 2020, 19:36
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Run

Run

Η Σάρα Πόλσον ενσαρκώνει μια μητέρα, την Ντάιαν, που μεγαλώνει την καθηλωμένη σε αναπηρικό...
1λεπτό

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870