Η σειρά "Star Wars: Ahsoka" είναι διαθέσιμη στο Disney Plus

Δημοσίευση: 23 Aug 2023, 14:58
Συντάκτης:

H Disney Plus και η Lucasfilm συνεχίζουν να εξορύσσουν πιθανό χρυσάφι από το περιεχόμενο της Star Wars κινηματογραφικής (και εσχάτως και τηλεοπτικής) μυθολογίας. 

<a href="/nea/24-season-4-stathera-se-ypsilo-epipedo/69357">"24' season 4: Σταθερά σε υψηλό επίπεδο</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"24' season 4: Σταθερά σε υψηλό επίπεδο

Τοποθετημένη χρονικά μετά την πτώση της Αυτοκρατορίας, η νέα σειρά, ακολουθεί την Τζεντάι, Ασόκα Τάνο, την αγαπημένη μαθητευόμενη του Άνακιν Σκαϊγουόκερ, η οποία διερευνά μια ανερχόμενη απειλή στον ευάλωτο γαλαξία.

Η πρώτη εμφάνισή της έγινε στο επίσης τηλεοπτικό Mandalorian, τα σχόλια ήταν σε γενικές γραμμές θετικά, ήρθε η ώρα για την spin-off σειρά της. 

Στη σειρά «Ahsoka» πρωταγωνιστούν οι Rosario Dawson, Natasha Liu Bordizzo, Mary Elizabeth Winstead, Ray Stevenson, Ivanna Sakhno, Diana Lee Inosanto, David Tennant, Lars Mikkelsen και Eman Esfandi. Τα επεισόδια σκηνοθετούν οι Dave Filoni, Steph Green, Peter Ramsey, Jennifer Getzinger, Geeta Vasant Patel και Rick Famuyiwa. Ο Dave Filoni είναι ο επικεφαλής σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Jon Favreau, Kathleen Kennedy, Colin Wilson και Carrie Beck. 

Η σειρά «Ahsoka» κάνει πρεμιέρα με δυο επεισόδια σήμερα 23 Αυγούστου στο Disney+. Αυτό είναι το τρέιλερ: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
10896
Feelgood
7662
Rosebud.21
7410
Feelgood
6344
Joika, από την Spentzos Joika, από την Spentzos