Η Σάλι Χόκινς στη νέα ταινία τρόμου των Ντάνι και Μάικλ Φιλίππου

Δημοσίευση: 1 Μαΐου 2024, 17:54
Συντάκτης:

Η ταινία των Ντάνι και Μάικλ Φιλίππου «Τalk to me» έκανε viral φάση πέρυσι στους φανς των horror flicks, με μια πορεία που ξεκίνησε από Sundance και Βερολίνο πριν φτάσεις στις αίθουσες (και στις δικές μας) και αγγίξει τα 100 εκατομμύρια δολλάρια εισπράξεις παγκοσμίως, με μπάτζετ μόλις πέντε.

<a href="/tainies/lost-king/67153">The lost King</a>ΣΧΕΤΙΚΑThe lost King

Συμπαθής, με καλή ιδέα, αλλά όχι κάτι φοβερό.

Λογικό είναι να ετοιμάζουν το sequel, αλλά πριν συμβεί αυτό, θα σκηνοθετήσουν άλλη μια ταινία τρόμου με τίτλο «Bring Her Back» στην οποία θα πρωταγωνιστεί η Σάλι Χόκινς.

Σίγουρα ελάχιστοι περίμεναν την δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ 48χρονη Αγγλίδα ηθοποιό σε ταινία τρόμου (αν και στην καριέρα της μπορεί να διακρίνει κανείς θαραλέες επιλογές και ερμηνείες), αλλά μήπως και το «Shape of water» του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο (για το οποίο ήταν υποψήφια), μια τέτοια περίπου δεν ήταν;

Μέχρι στιγμής οι λεπτομέρειες της πλοκής δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές αλλά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι. Παραγωγή θα κάνει ξανά η Α24, οπότε περιμένουμε κάτι άξιο λόγου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
15986
Feelgood
10531
Feelgood
5930
Feelgood
2620
memory, από την Spentzos memory, από την Spentzos