Ο Χάρισον Φορντ στο Apple TV

Δημοσίευση: 5 Απριλίου 2022, 02:50
Συντάκτης:

Μετά τον Ρίτσαρντ Γκιρ αλλά και τον Τζεφ Μπρίτζες, ήρθε η ώρα και του Χάρισον Φορντ να έπρεπε να διανύσει την 8η δεκαετία της ζωής του, ώστε να πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτική σειρά για πρώτη φορά σε μια τεράστια καριέρα που περιλαμβάνει τουλάχιστον τρεις αξέχαστους ρόλους (Han Solo, Indiana Jones, Rick Deckard) που θα ερμηνεύονται για πάρα πολλά χρόνια ακόμη.

<a href="/nea/manhunt-anazitontas-ton-dolofono-toy-avraam-linkoln/69682">"Manhunt": Αναζητώντας τον δολοφόνο του Αβραάμ Λίνκολν</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Manhunt": Αναζητώντας τον δολοφόνο του Αβραάμ Λίνκολν

Ο 79χρονος σταρ (που έχει εμφανιστεί κατά καιρούς σε σποραδικά επεισόδια σειρών στην μικρή οθόνη, αλλά πολλά χρόνια πριν) κρατά τον βασικό ρόλο στην κωμική σειρά "Shrinking" του Apple TV, όπου υποδύεται έναν πολύ επιτυχημένο, αλλά βετεράνο ψυχίατρο που μόλις διαγνώστηκε με πάρκινσον και αναθεωρεί πολλά σχετικά, με την ζωή του, την δουλειά του και την οικογένειά του. Μαζί του ο Τζέισον Σίγκελ στον ρόλο ενός συναδέλφου ψυχίατρου με κατάθλιψη που αποφασίζει να μην ωραιοποιεί τις καταστάσεις στους ασθενείς του, αλλά να τους λέει κατάμουτρα αυτό που σκέφτεται. 

Σενάριο και παραγωγή της σειράς θα κάνουν οι Μπιλ Λόρενς και Μπρετ Γκόλνστιν του μεγάλου hit του καναλιού, "Ted Lasso". 

Για να είμαστε ακριβείς, ο ρόλςο του στο Shrinking είχε προγραμματιστεί να ήταν ο πρώτος του πρωταγωνιστικός στην TV, αλλά η παραγωγή καθυστέρησε και τελικά θα είναι ο δεύτερος, καθώς προηγείται χρονικά αυτός εδώ. 

Τα τελευταία χρόνια, ο Χάρισον Φορντ ασχολείται με το να επισκέπτεται ξανά τους αξέχαστους ρόλους που θα μείνουν για πάντα στην ιστορία: τον Χαν Σόλο (Star Wars The rise of skywalker), τον Ρικ Ντέκαρντ (Blade Runner 2049) και προσεχώς για 5η φορά τον Indiana Jones...

Update: Αυτά είναι τα τρέιλερ, με την σειρά να αναμένεται ξεκινήσει στις 27 Ιανουαρίου. 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos