Η Μαργκό Ρόμπι θα γίνει η Barbie

Δημοσίευση: 7 Οκτ. 2018, 15:09
Συντάκτης:

 

ΣΧΕΤΙΚΑΠάτι Τζένκινς και Κρις Πάιν συνεργάζονται ξανά

Μπορεί το project να δείχνει να μην μπορεί να στεριώσει, αλλά η Warner επιμένει να θέλει να μεταφέρει τις περιπέτειες της κούκλας Barbie στην μεγάλη οθόνη, σε μια κινηματογραφική live-action ταινία, για την οποία ακόμη δεν έχουν καταλήξει σε σκηνοθέτη και πρωταγωνσιτικό ρόλο.

Αρχικά, ο ρόλος προοριζόταν για την Έιμι Σούμερ, έπειτα η Ανν Χάθαγουεϊ ήταν το μεγάλο φαβορί, τελικά, τίποτα από τα δύο δεν θα ισχύσει.

Πλέον, το στούντιο βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μαργκό Ρόμπι (ομολογουμένως σοφή επιλογή), η οποία βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία, αλλά και την σκηνοθέτιδα του "Wonder Woman", Πάτι Τζένκινς επίσης μεγάλο φαβορί να καθήσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη. 

Τι ακριβώς έχουν στο μυαλό τους πάντως, θα το μάθουμε σύντομα, διότι η αλήθεια είναι ότι αυτή η ταινία φαντάζει χωρίς λόγο ύπαρξης.

Update 7/1/19: Ανακοινώθηκε και επίσημα. Η Μαργκό Ρόμπι θα πρωταγωνιστήσει και μάλιστα θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού. Σύντομα θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες.

Update 16/7/19: Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, Νόα Μπάουμπακ και Γκρέτα Γκέργουικ (ζευγάρι στην ζωή) θα γράψουν μαζί το σενάριο της ταινίας, ενώ η Γκέργουικ είναι πολύ πιθανό να αναλάβει τη σκηνοθεσία. Θυμίζουμε ότι μαζί έχουν γράψει τα «Frances Ha» και «Mistress America», με τον πρώτο να σκηοθετεί και την δεύτερη να πρωταγωνιστεί, ενώ η Γκέργουικ ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για το «Little Women» και ο Μπάουμπακ ένα ατιτλοφόρητο φιλμ για το Netflix με πρωταγωνιστές τους Άνταμ Ντράιβερ και Σκάρλετ Γιοχάνσον. Οπότε η Barbie, από το πουθενά σχεδόν, αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το "Marriage story" του Νόα Μπάουμπακ έχει δύο υπέροχα τρέιλερ

Η συνεργασία του Νόα Μπάουμπακ με το Netflix συνεχίζει να καρποφορεί. Μετά το «Meyerowitz Stories»...
3 λεπτά

Αυτός είναι ο τίτλος του νέου James Bond

H 25η επίσημη ταινία του πράκτορα James Bond θα έχει τίτλο "No Time To...
50 λεπτά
keanu reeves matrix 4

Νέο Matrix με Κιάνου Ριβς!

Ναι, είναι επίσημο!
9 ώρες