Η Μαργκό Ρόμπι θα γίνει η Barbie

Δημοσίευση: 7 Οκτ. 2018, 15:09
Συντάκτης:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ"Wonder Woman 1984": Πολύχρωμη 80ίλα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί το project να δείχνει να μην μπορεί να στεριώσει, αλλά η Warner επιμένει να θέλει να μεταφέρει τις περιπέτειες της κούκλας Barbie στην μεγάλη οθόνη, σε μια κινηματογραφική live-action ταινία, για την οποία ακόμη δεν έχουν καταλήξει σε σκηνοθέτη και πρωταγωνσιτικό ρόλο.

Αρχικά, ο ρόλος προοριζόταν για την Έιμι Σούμερ, έπειτα η Ανν Χάθαγουεϊ ήταν το μεγάλο φαβορί, τελικά, τίποτα από τα δύο δεν θα ισχύσει.

Πλέον, το στούντιο βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μαργκό Ρόμπι (ομολογουμένως σοφή επιλογή), η οποία βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία, αλλά και την σκηνοθέτιδα του "Wonder Woman", Πάτι Τζένκινς επίσης μεγάλο φαβορί να καθήσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη. 

Τι ακριβώς έχουν στο μυαλό τους πάντως, θα το μάθουμε σύντομα, διότι η αλήθεια είναι ότι αυτή η ταινία φαντάζει χωρίς λόγο ύπαρξης.

Update 7/1/19: Ανακοινώθηκε και επίσημα. Η Μαργκό Ρόμπι θα πρωταγωνιστήσει και μάλιστα θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού. Σύντομα θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες.

Update 16/7/19: Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, Νόα Μπάουμπακ και Γκρέτα Γκέργουικ (ζευγάρι στην ζωή) θα γράψουν μαζί το σενάριο της ταινίας, ενώ η Γκέργουικ είναι πολύ πιθανό να αναλάβει τη σκηνοθεσία. Θυμίζουμε ότι μαζί έχουν γράψει τα «Frances Ha» και «Mistress America», με τον πρώτο να σκηοθετεί και την δεύτερη να πρωταγωνιστεί, ενώ η Γκέργουικ ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για το «Little Women» και ο Μπάουμπακ ένα ατιτλοφόρητο φιλμ για το Netflix με πρωταγωνιστές τους Άνταμ Ντράιβερ και Σκάρλετ Γιοχάνσον. Οπότε η Barbie, από το πουθενά σχεδόν, αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον.

Δημοσίευση: 7 Οκτ. 2018, 15:09
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
63261
Odeon
49100
Village
19000
Feelgood
11174