Η Αν Χες νεκρή σε ηλικία 53 ετών

Δημοσίευση: 12 Aug 2022, 14:19
Συντάκτης:

Η κατάσταση για την Αν Χες δείχνει δυστυχώς μη αναστρέψιμη.

Οι συγγενείς της βρίσκονται ένα βήμα πριν κλείσουν τη μηχανική υποστήριξη στην 53χρονη ηθοποιό,  η οποία ενεπλάκη σε σοβαρότατο τροχαίο ατύχημα πριν μειρκές ημέρες και από τότε βρίσκεται σε κώμα.

Σας έχουμε γράψει αναλυτικά για το περιστατικό εδώ. 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένειά της αναφέρει ότι η Χες «δεν αναμένεται να επιβιώσει», καθώς λόγω του ατυχήματός της υπέστη εγκεφαλική υποξία και είναι σε κώμα σε σοβαρή κατάσταση. Ήταν από καιρό επιλογή της να δωρίσει τα όργανά της και κρατιέται σε μηχανική υποστήριξη για να δούμε αν κάποιο από αυτά είναι κατάλληλο για μεταμόσχευση», αναφέρεται στην ανακοίνωση των συγγενών και των φίλων της.

Και καταλήγουν: «Θα τη θυμόμαστε για τη γενναία ειλικρίνειά της και θα μας λείψει το φως της».

Κάποια μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η ηθοποιός ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών κατά την διάρκεια του ατυχήματος, κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί ή όχι, με τις τοξικολογικές εξετάσεις. 

Η Αν Χες έγινε μεν γνωστή από τη συμμετοχή της στη σαπουνόπερα «Another World», οπού έπαιζε τον ρόλο δύο δίδυμων αδερφών Bίκι και Μάρλεϊ μεταξύ 1987 και 1991, για το οποίο κέρδισε και βραβείο Emmy. Έχει συμμετάσχει ωστόσο και σε αρκετές ταινίες, ενδεικτικά ας θυμηθούμε Wag The Dog/1997, Six Days Seven Nights/1998, Psycho/1998, Cedar Rapids/2011, Catfight/2016, My Friend Dahmer/2017. 

Θα την δούμε προσεχώς στην σειρά του The Weeknd "The Idol", για το ΗΒΟ. 

Update: Είναι και επίσημα νεκρή. Αποφασίστηκε να αποσυνδεθεί από την μηχανική υποστήριξη. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos