Η Γκρέτα Γκέργουιγκ σκηνοθετεί Μέριλ Στριπ, Σίρσα Ρόναν και Τιμοτέ Σαλαμέ

Δημοσίευση: 30 Ιουνίου 2018, 16:28
Συντάκτης:

Οι «Μικρές Κυρίες» της Λουίζα Μέι Αλκοτ αφορούν στην ιστορία της ενηλικίωσης τεσσάρων αδελφών την εποχή του αμερικανικού εμφυλίου και έχουν μεταφερθεί στον κινηματογράφο το 1994 από την Τζίλιαν Αρμστρονγκ, με πρωταγωνιστές τους Σούζαν Σαράντον, Γουινόνα Ράιντερ, Κίρστεν Ντανστ, Κλερ Ντέινς και Κρίστιαν Μπέιλ και μάλιστα είχε προταθεί για 3 Όσκαρ, μεταξύ των οποίων για την ερμηνεία της Γουαϊνόνα.

Αυτή την φορά ανέλαβε η Γκρέτα Γκέργουικ μια νέα κινηματογραφική διασκευή του δημοφιλούς μυθιστορήματος, φρέσκια από την επιτυχία του «Lady Bird».

Και με εξίσου εντυπωσιακό καστ: η Γκέργουιγκ θα ξανασυνεργαστεί με τη Σίρσα Ρόναν και τον Τίμοθι Σαλαμέ, αλλά κσι την Έμμα Oυότσον, την Φλόρενς Πίου («Lady Macbeth») και την Μέριλ Στριπ στον ρόλο της μητέρας της οικογένειας!

Update 12/10/18: Το καστ ολοκληρώθηκε με την προσθήκη των Λόρα Ντερν, Κρις Κούπερ, Μπομπ Όντερκερκ, Λουί Γκαρέλ και τα γυρίσματα ξεκίνησαν στην Βοστώνη. Η έξοδος στις αίθουσες έχει προβλεφθεί για ανήμερα Χριστούγεννα 2019, ακριβώς 25 χρόνια από τη κυκλοφορία της πρώτης ταινίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ζακ Σνάιντερ επιστρέφει στα ζόμπι για το Netflix

Το «Dawn of the dead» με το οποίο μας συστήθηκε το 2004 ήταν ένα...
6 ώρες

"Too old to die young" season 1: Εκθαμβωτικό και ρηχό

Σύνοψη: Το «Too Old to Die Young» ακολουθεί την πορεία του αστυνομικού στο Λος...
6 ώρες

Aυτή είναι η 4η φάση για το Marvel Cinematic Unverse

H Marvel έκανε πάταγο στο Φεστιβάλ του Comic-Con, όπου ανακοίνωσε τα επόμενα 10 πρότζεκτ...
6 ώρες