Η Ελληνική Ταινία Scopophilia στο Comic-Con International

Δημοσίευση: 23 Μαΐου 2019, 21:08
Συντάκτης:

Το εξαιρετικό σερί των ελληνικών κινηματογραφικών παρουσιών στο διάσημο φεστιβάλ Comic-Con Inernational, συνεχίζεται. Πέρυσι ήταν το "9023", το 2017 το "Not Alone",  το 2016 το "White Collar" φέτος το "Scopophilia".

ΣΧΕΤΙΚΑΒραβείο στις ΗΠΑ για την πρώτη ελληνική computer screen ταινία

Η ελληνική ταινία μεγάλου μήκους, Scopophilia, έγινε δεκτή στο Comic-Con International και θα διαγωνιστεί ανάμεσα σε 10 ταινίες από όλο τον κόσμο για το βραβείο καλύτερης ταινίας Horror/Suspense. Το Comic-Con International, το οποίο πραγματοποιείται κάθε Ιούλιο στο San Diego των Ηνωμένων Πολιτειών, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα event της pop κουλτούρας παγκοσμίως. Κάθε χρόνο, παρουσιάζονται όλες οι πολυαναμενόμενες ταινίες και σειρές της χρονιάς, ενώ παράλληλα παρευρίσκονται και κάποιοι από τους μεγαλύτερους stars του Hollywood.

Η εν λόγω συμμετοχή αποτελεί μεγάλη διάκριση για το Scopophilia, το οποίο συνεχίζει τη δυναμική του πορεία! Η ταινία ξεκίνησε από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, όπου απέσπασε το Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής Νεότητας, ενώ την πρεμιέρα της ακολούθησαν αρκετές επίσημες συμμετοχές σε σημαντικά φεστιβάλ ανά τον κόσμο. Άξιο αναφοράς είναι ότι πριν λίγες ημέρες, το Scopophilia συμμετείχε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Maryland, στις ΗΠΑ, όπου και κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας.

Περισσότερα για το φιλμ και το τρέιλερ εδώ.

Μια αποκλειστική σκηνή της ταινίας:

Δημοσίευση: 23 Μαΐου 2019, 21:08
Συντάκτης:
ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Drive-in θερινό στον Λυκαβηττό

O ραδιοφωνικός σταθμός En Lefko 87.7 συνεχίζει τις όμορφες drive-in θερινές κινηματογραφικές βραδιές στον...
4 λεπτά
BOX OFFICE

Το λογικό φαβορί

Xωρίς αντίπαλο έπαιξε το "Toy Story 4" και βρέθηκε χαλαρά στην κορυφή του ελληνικού...
1ώρα

O Τζέισον Μομόα θα γύριζε το «Twins» με τον Πίτερ Ντίνκλατζ

Πριν 31 χρόνια, η κωμωδία «Twins» (Δίδυμοι) άρεσε πολύ με το κόνσεπτ των Άρνολντ...
17 ώρες