Η Άντρα Ντέι για τον εθισμό με το σεξ όσο υποδυόταν την Billie Holiday

Δημοσίευση: 16 Μαΐου 2021, 14:23
Συντάκτης:

Η Άντρα Ντέι είχε μια σκοτεινή πλευρά της ζωής της που κατάφερε να ξεπεράσει υποδυόμενη έναν ρόλο μιας καλλιτέχνιδας με εξίσκου σκοτεινή ζωή και προσωπικά πάθη.

Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός μίλησε για τους παλιούς της αγώνες με τον εθισμό ενώ έπαιζε τη Billie Holiday στην ταινία The United States vs. Billie Holiday.

Η 36χρονη νικήτρια Χρυσής Σφαίρας και υποψήφια για Όσκαρ, αναφέρθηκε στον εθισμό της με το πορνό και το σεξ καθώς και για το πώς ο ρόλος της Billie Holiday την βοήθησε να αγκαλιάσει τη θηλυκότητά της.

Η υποψήφια για Grammy τραγουδίστρια και ηθοποιός παραδέχτηκε ότι «δεν ήθελε κανένα στοιχείο σεξουαλικότητας» όσο υποδυόταν την Holiday. Ωστόσο, μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα, συνειδητοποίησε ότι ο ρόλος της ήταν εκείνος που τελικά την έκανε να αλλάξει τον τρόπο που έβλεπε την ομορφιά και αντιλαμβανόταν τη σεξουαλικότητα.

«Νιώθω τώρα, αφού έπαιζα την Μπίλι, ότι τιμώ και τη δύναμη που έχει η θηλυκότητα. Είμαι σίγουρα σε μια υγιή κατάσταση για να το απολαύσω γιατί πλέον απέχω από τον εθισμό στο πορνό και το σεξ. Και αυτή η ταινία με βοήθησε να το ξεπεράσω και μου δίδαξε πολλά».

Η Ντέι μίλησε στο περιοδικό People για την εμπειρία της να ενσαρκώνει την Χολιντέι, η οποία πάλευε με εθισμούς στα ναρκωτικά μέχρι το θάνατό της σε ηλικία 44 ετών το 1959.  «Άρχισα να καπνίζω τσιγάρα. Απέκτησα τη συνήθεια να πίνω πολύ τζιν».

«Το να αφήσω πίσω μου αυτόν τον ρόλο, ήταν μια διαδικασία δύσκολη», είπε. «Δεν ξέρω πώς το κάνουν όλοι οι άλλοι, αλλά για μένα, η πίστη μου ήταν ένα μεγάλο μέρος της προσπάθειας. Ήταν λίγο τρομακτικό να προσπαθώ να καταλάβω ποια είμαι. Επειδή εγώ έγινα η Billie Holiday».

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση: 16 Μαΐου 2021, 14:23
Ενημέρωση: 16 Μαΐου 2021, 14:23
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
2796
Tanweer
2500
Feelgood
2355
Feelgood
2030