Η 3η σεζόν "The bear" είναι έτοιμη

Δημοσίευση: 10 Μαΐου 2024, 15:48
Συντάκτης:

Το Disney+ ανακοίνωσε ότι ο τρίτος κύκλος της βραβευμένης με Emmy σειράς, «The Bear», έρχεται σύντομα αποκλειστικά στον συνδρομητικό πάροχο που εκπέμπει και την Ελλάδα, με όλα τα επεισόδια διαθέσιμα ταυτόχρονα, την ημέρα της πρεμιέρας. 

<a href="/nea/renegade-nell-captain-marvel-toy-18oy-aiona/69932">"Renegade Nell": Captain Marvel του 18ου αιώνα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Renegade Nell": Captain Marvel του 18ου αιώνα

Ο τρίτος κύκλος της σειράς του FX «The Bear» ακολουθεί τον Carmen «Carmy» Berzatto (Jeremy Allen White), την Sydney Adamu (Ayo Edebiri) και τον Richard «Richie» Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach), καθώς εργάζονται σκληρά, για να μετατρέψουν το «The Bear», το βρώμικο σαντουϊτσάδικό, σε εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας, ενώ παράλληλα κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν την επιχείρηση ζωντανή. Πρόκειται για μια καθημερινή, αποτυχημένη μάχη στον χώρο της εστίασης. Ο Carmy πιέζει τον εαυτό του περισσότερο από ποτέ και απαιτεί την τελειότητα από το προσωπικό του, το οποίο κάνει ό,τι μπορεί για να ανταποκριθεί στην πίεση.

"Τhe bear" season 1: Και γκουρμέ και χορταστικό

Η προσπάθεια του προσωπικού για γαστρονομική αριστεία θα αναβαθμίσει το επίπεδό τους και θα δοκιμάσει τους δεσμούς μεταξύ τους, που κρατούν το εστιατόριο ενωμένο. Όσο τα μέλη της ομάδας πληθαίνουν, κάθε ένα προσπαθεί να εκτελεί τον ρόλο του, στο υψηλότερο δυνατό επίπεδό. Στον κλάδο της εστίασης, δεν πατάς ποτέ σε σταθερό έδαφος, και σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο προκύπτουν νέες προκλήσεις και ευκαιρίες. Οι σεφ έχουν μάθει ότι κάθε δευτερόλεπτο μετράει, αλλά στο νέο κύκλο θα μάθουμε αν έχουν αυτό που χρειάζεται για να αντέξουν μέχρι την επόμενη μέρα.

"Τhe bear" season 2: Όλα τα αστεράκια του κόσμου

Η σειρά «The Bear» του FX, η οποία ανακηρύχθηκε «Τηλεοπτικό Πρόγραμμα της Χρονιάς» από το AFI για δύο συνεχόμενα έτη, έχει συγκεντρώσει πολλά σημαντικά βραβεία για τον πρώτο και τον δεύτερο κύκλο της, μεταξύ άλλων σε Emmy, Χρυσές Σφαίρες, Screen Actors Guild Awards, Critics Choice Awards, Writers Guild Awards, Directors Guild Awards, Producer Guild Awards και πολλά άλλα. 

Τα δύο πρώτα teaser τρέιλερ του νέου κύκλου είναι τώρα διαθέσιμα πριν τις 17 Ιουλίου που θα ξεκινησει να προβαλλεται στην Ελλάδα από το Disney Plus

Update: Πολύ καλό επίσημο τρέιλερ!

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
15986
Feelgood
10531
Feelgood
5930
Feelgood
2620
memory, από την Spentzos memory, από την Spentzos