Η 2η σεζόν Maestro ξεκίνησε σε Mega και Netflix

Δημοσίευση: 17 Μαΐου 2024, 11:32
Συντάκτης:

Η δεύτερη σεζόν του «Maestro» από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ξεκίνησε να προβάλλεται τόσο στο Mega, όσο και στο Netflix, αλλά με μια ουσιώδη διαφορά: στο Mega θα προβάλλεται ένα επειδόδιο κάθε εβδομάδα, ενώ στο Netflix είναι ήδη και τα 6 διαθέσιμα.

<a href="/nea/synergasia-eot-kai-netflix-gia-tin-provoli-tis-elladas/70134">Συνεργασία ΕΟΤ και Netflix για την προβολή της Ελλάδας</a>ΣΧΕΤΙΚΑΣυνεργασία ΕΟΤ και Netflix για την προβολή της Ελλάδας

Για όσους λοιπόν δεν έχουν Netflix, θέλουν να δουν τη σειρά με τον «πατροπαράδοτο» τρόπο και να αποφύγουν τα spoilers, οι πρωταγωνιστές του Maestro δημιούργησαν ένα βίντεο, ώστε να ενημερώσουν το κοινό να μην αποκαλύπτει δεξιά και αριστερά τα μυστικά κάθε επεισοδίου.

Συγκεκριμένα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Ορέστης Χαλκιάς, ο Γιώργος Μπένος, η Μαρία Καβογιάννη, η Στεφανία Γουλιώτη, η Κλέλια Ανδριολάτου, η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο Φάνης Μουρατίδης και η Χάρις Αλεξίου παρακαλούν τους τηλεθεατές να μην αποκαλύψουν την πλοκή.

 

 

Το κοινό τους μήνυμα είναι το εξής: «Λοιπόν παιδιά, αγαπημένοι, θέλω να ζητήσω μια χάρη. Ξέρω ότι λατρεύεις τα spoiler, ψοφάς, δεν κρατιέσαι. Για να μη στενοχωρούμε κόσμο, προς Θεού, όσοι θέλουν να το δούνε στο Netflix να το δούνε. Εμείς, οι υπόλοιποι θα το βλέπουμε στο Mega μια φορά την εβδομάδα.  Καλό είναι για αυτούς που το βλέπουν μια φορά την εβδομάδα, να μην ξέρουν. Spoiler δεν κάνουμε. Ντάξει; Σε παρακαλώ!».

Εδώ μπορείτε να δείτε το τρέιλερ του 2ου κύκλου, αλλά και την άποψη του MOVE IT για την πρώτη σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
23951
Feelgood
13609
Film Group
11150
Spentzos
4790
ΜΟΝΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (DADDIO), από την Spentzos ΜΟΝΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (DADDIO), από την Spentzos