Ετοιμάζουν κινηματογραφικό στούντιο στο διάστημα

Δημοσίευση: 21 Ιαν. 2022, 19:44
Συντάκτης:

Πριν καιρό σας γράφαμε για την άτυπη κόντρα Αμερικανών-Ρώσων ποιος θα προλάβει να γυρίσει πρώτος ταινία στο διάστημα.

Nικητές αναδείχθηκαν οι δεύτεροι: η Ρωσία ανακοίνωσε τα γυρίσματα για την πρώτη ταινία στο διάστημα με τίτλο «The Challenge», πραγματοποιήθηκαν στον διαστημικό σταθμό ISS μέσα σε 12 μέρες και οι ηθοποιοί και τα μέλη του συνεργείου επέστρεψαν πίσω στη Γη.

Πρόλαβαν τον Τομ Κρουζ και την ομάδα του.

Το Χόλιγουντ ετοιμάζεται να απαντήσει. H Space Entertainment Enterprise (SEE), η εταιρεία παραγωγής με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και συμπαραγωγός της ταινίας του Τομ Κρουζ και του Νταγκ Λάιμαν στο διάστημα, ανακοίνωσε τα σχέδιά της για ένα άνευ προηγουμένου, κινηματογραφικό και τηλεοπτικό στούντιο που θα λειτουργεί σε χαμηλή τροχιά στη Γη. Με το όνομα SEE-1, αυτό το διαστημικό στούντιο θα μπορούσε με κάποιο τρόπο να φιλοξενεί κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, μουσικές ακόμα και αθλητικές εκδηλώσεις.

Οι συνιδρυτές της SEE, Ελενα και Ντμίτρι Λεσνέφσκι, σχεδιάζουν να συνδέσουν τη μονάδα παραγωγής τους στον σταθμό Axiom, έναν διαστημικό σταθμό που θα κατασκευαστεί στην πραγματικότητα ως επέκταση του ήδη υφιστάμενου ISS πριν αποσπαστεί και λειτουργήσει αυτόνομα και στη δική του τροχιά γύρω από τη Γη μόλις κατασκευαστεί πλήρως.

Ολα αυτά από το 2025.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ