Εκατομμύρια υπογραφές για την απόλυση της Άμπερ Χερντ από το "Aquaman 2"

Δημοσίευση: 30 Νοε. 2020, 18:51
Συντάκτης:

Το σίριαλ με την δικαστική διαμάχη Τζονι Ντεπ – Άμπερ Χερντ συνεχίζεται με διάφορα επεισόδια.

<a href="/tainies/zan-nti-mpari-i-eromeni-toy-vasilia/68495">Ζαν Ντι Μπαρί. Η ερωμένη του Βασιλιά</a>ΣΧΕΤΙΚΑΖαν Ντι Μπαρί. Η ερωμένη του Βασιλιά

Πάνω από 1,6 εκατομμύρια υπογραφές έχουν συγκεντρωθεί σε διαδικτυακή καμπάνια με αίτημα την απομάκρυνση της Άμπερ Χερντ από την ταινία Aquaman 2.

Η καμπάνια με τίτλο «Remove Amber Heard from Aquaman 2» έχει στόχο να αγγίξει τα 3 εκατ. υπογραφές και ξεκίνησε από φαν του Τζόνι Ντεπ που υποστηρίζουν ότι η ηθοποιός και πρώην σύζυγός του προσπαθεί να καταστρέψει την καριέρα του μετά το διαζύγιό τους το 2017.

Θυμίζουμε ότι η Χερντ έχει κατηγορήσει τον Ντεπ για ξυλοδαρμό κάτι που ο ίδιος έχει αρνηθεί υποστηρίζοντας ότι εκείνος έχει υπάρξει θύμα της Χερντ.

Μάλιστα μετά την απομάκρυνση του ηθοποιού από την ταινία Fantastic Beasts 3 (και την αντικατάστασή του από τον Μαντς Μίκελσεν), οι φανς του πέρασαν στην αντεπίθεση με διαδικτυακές καμπάνιες που ζητούσαν την επαναπρόσληψή του στην ταινία όπως και την απόλυση της Άμπερ Χερντ από το Aquaman 2.

Update: Με την δίκη να βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά και ουσιαστικά σε "live streaming", με πολύ κόσμο να παρακολουθεί τις εξελίξεις και τις αποκαλύψεις που προκύπτουν καθημερινά, η καμπάνια όχι μόνο συνεχίζεται, αλλά αναζωπυρώθηκε, έχοντας αγγίξει τον τελικό της στόχο. Και αυτό διότι ήδη έχουν μαζευτεί 2.800.000 υπογραφές 

Μπορείτε να δείτε την εξέλιξή της εδώ. 

Πρώτη δημοσίευση: 30 Νοε. 2020, 18:51
Ενημέρωση: 1 Μαΐου 2022, 16:13
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

No one will save you

No one will save you

Θα το βρείτε: Disney+

Ένα από τα καλύτερα θρίλερ της χρονιάς δεν θα το δούμε στις αίθουσες, αλλά...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
26685
Tanweer
14456
Tanweer
11216
Film Group
10266
Γυρίσματα της Τύχης, από την Spentzos Γυρίσματα της Τύχης, από την Spentzos