Είναι επίσημο: Το Sex And The City επιστρέφει

Είναι επίσημο: Το Sex And The City επιστρέφει
Δημοσίευση: 11 Ιαν. 2021, 12:19
Συντάκτης:

Το "Sex and the City" θα έχει συνέχεια. Όχι κινηματογραφική, καθώς δεν πρόκειται να γυριστεί και τρίτο φιλμ, αλλά τηλεοπτική.

Η Κάντας Μπάσνελ (η συγγραφέας, πάνω στα διηγήματα της οποίας βασίστηκε το «Sex and the City») υπέγραψε για να μεταφερθεί το επόμενο βιβλίο της «Is There Still Sex in the City?» σε τηλεοπτική σειρά από την Paramount.

Θα εξερευνήσει την σεξουαλικότητα και την ερωτική επιθυμία στην καθημερινότητα γυναικών που έχουν ξεπεράσει την ηλικία των 50 ετών και φιλοδοξεί να καταφέρει μια αντίστοιχη επιτυχία προς ένα σαφώς περισσότερο μεσήλικο κοινό.

Στη σειρά θα πρωταγωνιστούν οι υπόλοιπες τρεις πρωταγωνίστριες εκτός από την Κιμ Κατράλ (Σαμάνθα), η οποία επανειλημμένα έχει δηλώσει ότι δεν θα την ενδιέφερε η αναβίωση του «Sex and the City». Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είπε στο Entertainment Tonight ότι θα ενδιαφερόταν να κάνει «κάποια επεισόδια του "Sex and the City"», αλλά «δεν θα το αποκαλούσα επανεκκίνηση θα το αποκαλούσα "επίσκεψη". Θα ήθελα να δω πού βρίσκονται όλοι. Είμαι περίεργη, ο κόσμος έχει αλλάξει από την ταινία… η τεχνολογία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η σεξουαλική πολιτική και τα κινήματα #MeToo και το Time’s Up… Νομίζω ότι η Κάρι Μπράντσο θα ήθελε πάρα πολύ να μοιραστεί τα συναισθήματα και τις σκέψεις της» είπε η Πάρκερ.

H σειρά θα λέγεται «And Just Like That...», με πρωταγωνίστριες την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, την Σίνθια Νίξον και την Κρίστιν Ντέιβις, θα διαρκεί 10 ημίωρα επεισόδια αι θα στριμάρει στο ΗΒΟ Μax.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στη Νέα Υόρκη τον Μάιο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση:: 11 Ιαν. 2021, 12:19
Ενημέρωση: 11 Ιαν. 2021, 15:18
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Rocks

Rocks

Σύνοψη: Η έφηβη Rocks ζει με την μητέρα και τον μικρότερο αδερφό της σε...
7 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870