Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Ρέι Στίβενσον

Δημοσίευση: 23 Μαΐου 2023, 02:23
Συντάκτης:

Ο ηθοποιός Ρέι Στίβενσον πέθανε σε ηλικία 58 ετών στην Ιταλία, από άγνωστα μέχρι στιγμής, αίτια.

Ο Ρέι Στίβενσον, εκ των πρωταγωνιστών στα «Thor» και «King Arthur», έφυγε από τη ζωή λίγες εβδομάδες πριν βγει στον αέρα το νέο spin-off του Star Wars στο Disney+.

Γεννημένος στη Βόρεια Ιρλανδία στις 25 Μαΐου 1964, ο Ρέι Στίβενσον ξεκίνησε την καριέρα του εμφανιζόμενος σε τηλεοπτικές σειρές τη δεκαετία του 1990 και στη συνέχεια άρχισε να παίρνει ρόλους σε ταινίες δράσης του Χόλιγουντ κατά τη δεκαετία του 2000.

Ο πρώτος του μεγάλος κινηματογραφικός ρόλος ήρθε στην επική ταινία «Βασιλιάς Αρθούρος» το 2004, όπου υποδύθηκε τον Ντάγκονετ, έναν από τους ιππότες της Στρογγυλής Τραπέζης.

Το 2008, είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία της Marvel, «Punisher: War Zone», όπου υποδύθηκε τον ομώνυμο μισθοφόρο, γνωστό και ως Φράνκ Καστλ.

Στη δεκαετία του 2010, εμφανίστηκε σε ταινίες δράσης όπως το «The Book of Eli», το «G.I. Joe: Retaliation» και σε franchise όπως το «Thor» της Marvel και η μεταφορά του «Divergent».

Πρόσφατα, εμφανίστηκε στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία του Tollywood «RRR» ως ο κακός κυβερνήτης Σκοτ Μπάξτον. Συμμετείχε επίσης στη σειρά «Ahsoka» της Disney+, που θα προβληθεί το καλοκαίρι.

Στην τηλεόραση, ο Ρέι Στίβενσον πρωταγωνίστησε στο ιστορικό δράμα του HBO «Rome». Η σειρά απέσπασε επτά βραβεία Emmy κατά τη διάρκεια των δύο σεζόν της.

Ο Ρέι Στίβενσον υποδύθηκε επίσης τον Ουκρανό μαφιόζο Άιζακ Σίρκο στην 7η σεζόν του «Dexter», τον Μπλάκμπερντ στην πειρατική σειρά «Black Sails» και τον ναυτικό Οθέρι στην 6η σεζόν του «Vikings».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos