Διάσημοι σταρ υπερασπίζονται τον Κέβιν Σπέισι

Δημοσίευση: 19 Μαΐου 2024, 14:57
Συντάκτης:

O Kέβιν Σπέισι ποτέ δεν αρνήθηκε την ευθύνη για τις πράξεις του στο παρελθόν, ενώ δεν παραδέχθηκε ποτέ όσα άλλα του έχουν προσάψει και υποστηρίζει ότι δεν τα έχει κάνει ποτέ.

<a href="/nea/o-kevin-speisi-krithike-athoos-gia-oles-tis-katigories/68523">Ο Κέβιν Σπέισι κρίθηκε αθώος για όλες τις κατηγορίες</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Κέβιν Σπέισι κρίθηκε αθώος για όλες τις κατηγορίες

Μπορεί να αθωώθηκε νομικά, αλλά σίγουρα έχει πληρώσει τεράστιο τίμημα ηθικά και ουσιαστικά, καθώς έχει βρεθεί εκτός της κινηματογραφικής βιομηχανίας και έχει περιθωριοποιηθεί την τελευταία 7ετία.

Είναι θέμα της κάθε μίας και του κάθε ενός πως θα αντιμετωπίσει την περίπτωσή του.

Πλέο στριμάρει στο HΒΟ Max το ντοκιμαντέρ «Spacey Unmasked», με μαρτυρίες άλλων ανδρών που δηλώνουν ότι παρενοχλήθηκαν από τον ηθοποιό. Με αφορμή το ντοκιμαντέρ, μια σειρά από συναδέλφους του Σπέισι τοποθετήθηκαν δημοσίως για να τον υπερασπιστούν.

Ο Λίαμ Νίσον: «Ο Κέβιν είναι ένας καλός άνθρωπος με χαρακτήρα, ευαίσθητος, ευκρινής και μη επικριτικός. Από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουμε και λείπει πάρα πολύ από το σινεμά και το θέατρο».

Η Σάρον Στόουν: «Ο Κέβιν είναι ιδιοφυΐα. Είναι κομψός και αστείος και γενναιόδωρος και νεαροί ηθοποιοί πάντα ήθελαν να είναι γύρω του. Βρίσκω φριχτό που προσπαθούν να τον εκμεταλλευτούν και εκδηλώνουν με αυτό τον τρόπο τον θυμό τους, επειδή δεν μπόρεσαν να προωθήσουν την κρυφή ατζέντα τους μέσω αυτού»

Ο Στίβεν Φράι: «Το ντοκιμαντέρ παραθέτει μια σειρά από κατηγορίες που δεν έχουν τίποτα αξιόποινο. Σίγουρα είναι λάθος να συνεχίσουμε να πλήττουμε τη φήμη ενός ανθρώπου με τη δύναμη των ισχυρισμών και της ρητορικής παρά με στοιχεία και αποδείξεις. Εκτός κι αν μου διαφεύγει κάτι, νομίζω ότι έχει πληρώσει το τίμημα».  

Ο Φ. Μάρεϊ Έιμπρααμ: «Εγγυώμαι γι’αυτόν κατηγορηματικά. Ποιά είναι αυτά τα αρπακτικά που επιτίθενται σε έναν άνθρωπο που έχει αποδεχθεί δημόσια την ευθύνη του για συγκεκριμένη συμπεριφορά, σε αντίθεση με πολλούς άλλους;»

Ο Κέβιν Σπέισι από την πλευρά του αντέδρασε: «Δεν πρόκειται να μείνω απαθής απέναντι σε ένα μονόπλευρο ντοκιμαντέρ που δεν μου έδωσε την ευκαιρία να απαντήσω στις υποτιθέμενες κατηγορίες και θα κινηθώ νομικά. Αποδέχομαι την ευθύνη του για πράξεις που έκανα στο παρελθόν, αλλά όχι για πράξεις που παρουσιάζονται διαφορετικά και υπερβολικά. Ευχαριστώ όσους συναδέλφους μου, με υπερασπίστηκαν, να ξέρετε ότι με στηρίζουν και άλλοι που δεν θέλουν να τοποθετηθούν δημοσίως για ευνόητους λόγους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
15986
Feelgood
10531
Feelgood
5930
Feelgood
2620
memory, από την Spentzos memory, από την Spentzos