Το Daredevil επιστρέφει στο Disney+

Δημοσίευση: 24 Ιουλίου 2022, 17:14
Συντάκτης:

Το Daredevil ήταν σίγουρα μια από τις σειρές της Marvel που συζητήθηκαν, άρεσαν πολύ και δημιούργησαν το δικό τους φανατικό κοινό. 

<a href="/nea/renegade-nell-captain-marvel-toy-18oy-aiona/69932">"Renegade Nell": Captain Marvel του 18ου αιώνα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Renegade Nell": Captain Marvel του 18ου αιώνα

Όταν μετά από μια ακατανόητη απόφαση, το Netflix αποφάσισε το 2018 να μην ανανεώσει το Daredevil για 4η σεζόν, παρά τον εξαιρετικό 3ο κύκλο που ακολούθησε άλλες δύο ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες, σκοτεινές και εν τέλει απολαυστικές, σεζόν, υπήρξαν αντιδράσεις και διαμαρτυρίες.

Από τότε όμως οι εξελίξεις έτρεξαν, άλλαξαν πολλά, καθώς τα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά δικαιώματα του Daredevil επέστρεψαν στην Marvel Studios και το Disney+ κατ’ επέκταση, με αποτέλεσμα το λογικό να γίνει πράξη για μια σειρά που στον τρίτο κύκλο της ήταν οπτικά πανέμορφη και ρυθμικά πανέξυπνη. Ένα κράμα κόμικ και ενός χαμένου επεισοδίου από Βlack Μirror. 

Eδώ η κριτική μας για την 3η σεζόν.

Η σειρά Daredevil: Born Again όπως ανακοινώθηκε από τον Κέβιν Φιγκ χθες στο Marvel’s San Diego Comic-Con, θα έχει 18 επεισόδια και θα προβληθεί τον Μάρτιο του 2025, αυτή τη φορά για την πλατφόρμα στο Disney+. Είναι σε σενάριο και παραγωγή των Ματ Κόρμαν και Κρις Ορντ και φυσικά θα επιστρέψουν οι Τσάρλι Κοξ και Βίνσεντ Ντ'Ονόφριο σαν Ματ Μέρντοκ και Ουίλσον Φισκ, αντίστοιχα. 

Ωραία νέα. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
15986
Feelgood
10531
Feelgood
5930
Feelgood
2620
memory, από την Spentzos memory, από την Spentzos