Αυτή είναι η επόμενη ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ

Δημοσίευση: 11 Ιουλίου 2019, 14:32
Συντάκτης:

Έχουμε να τον απολαύσουμε πίσω από την κάμερα σε μεγάλου μήκους ταινία μυθοπλασίας από το 2014 και το "Gone Girl".  Έκτοτε ξεκίνησαν οι συνεργασίες του με το Netflix για το "Mindhunter" και το "Love, death & robots".  Μεσολάβησε η πιθανή σκηνοθεσία του στο sequel του "World War Z", η οποία προς το παρόν δεν ευδοκιμεί. 

Ο Ντέιβιντ Φίντσερ θα συνεχίσει να συνεργάζεται με το Netflix για την επόμενη ταινία του μάλιστα θα ακολουθήσει τα βήματα του Αλφόνσο Κουαρόν. Θα είναι ασπρόμαυρη, θα ονομάζεται «Mank», και θα αποτελεί την βιογραφία του σεναριογράφου του «Πολίτη Κέιν», Χέρμαν Μάνκιεβιτς, ο οποίος ήταν κι ο μόνος που κέρδισε το Οσκαρ για την ταινία, αν και ο Όρσον Ουέλς υποστηρίζει ότι ουσιαστικά έγραψε ο ίδιος το περισσότερο από μισό σενάριο, λόγω των προβλημάτων αλκοολισμού του Μάνκιεβις εκείνον τον καιρό (δείτε το σχετικό clip στο τέλος του κειμένου).

Tον κεντρικό ρόλο θα ερμηνεύσει ο Γκάρι -φόκιν'- Όλνταμν, ενώ το σενάριο αποτελεί την πρώτη και τελευταία προσπάθεια του πατέρα του Ντέιβιντ Φίντσερ, Χάουαρντ Φίντσερ λίγο πριν πεθάνει το 2003...

Αν αυτό το φιλμ δεν παίξει δυνατά στα Οσκαρ, τότε ποιο;

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

To "The Witcher" στο Netflix

Tο Netflix παρουσίασε τα πρώτα υλικά με τους πρωταγωνιστές της σειράς «The Witcher», βασισμένη...
4 ώρες

Κυρίες και κύριοι, ο θηλυκός Thor!

Πριν λίγα 24ωρα σας είχαμε γράψει πως ο Τάικα Ουατίτι αποφάσισε να σκηνοθετήσει και το...
4 ώρες

"Los Espookys": Η σειρά που δεν ήξερες και πρέπει να ξεκινήσεις άμεσα!

Σύνοψη: Los Espookys είναι η ομάδα τεσσάρων φίλων που αγαπούν κάθε τι μακάβριο και...
5 ώρες