Άρης Σερβετάλης και Μίκι Ρουρκ στην βιογραφία του Αγίου Νεκταρίου

Άρης Σερβετάλης και Μίκι Ρουρκ στην βιογραφία του Αγίου Νεκταρίου
Δημοσίευση: 26 Μαΐου 2020, 20:52
Συντάκτης:

Μια αναπάντεχη κινηματογραφική παραγωγή θα γυριστεί στην Ελλάδα.

Το «Man Of God» («Ο άνθρωπος του θεού») θα αφορά στη ζωή του Αγίου Νεκταρίου με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη και τον Μίκι Ρουρκ στο καστ, θα γυριστεί σύντομα στην Ελλάδα σε σκηνοθεσία της Γιελένα Πόποβιτς. Η ιστορία επικεντρώνεται στις συκοφαντίες και τις διώξεις που υπέστη ο Άγιος Νεκτάριος από τους εχθρούς του, χωρίς ωστόσο να λυγίσει και να σταματήσει να κηρύττει τον λόγο του θεού.

Τα γυρίσματα που ήταν να αρχίσουν τον Απρίλιο αλλά αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούνιο στην Ελλάδα, ενώ τον Άρη Σερβετάλη στον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου πλαισιώνουν οι Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννης Στάνκογλου, Νικήτας Τσακίρογλου, Τόνια Σωτηροπούλου, Μάνος Γαβράς, Μιχάλης Οικονόμου, Αλέξανδρος Μυλωνάς. Θα συμμετάσχει και ο Μίκι Ρουκ, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα, όταν το επιτρέψουν οι ταξιδιωτικές οδηγίες.

Τη μουσική της ταινίας έχει αναλάβει ο πολυβραβευμένος Ζμπίγκνιου Πράισνερ, διάσημος από τις ταινίες του Κριστόφ Κισλόφσκι.

Η ημερομηνία εξόδου της ταινίας στους κινηματογράφους από τη Feelgood έχει οριστεί για τον Νοέμβριο στην επέτειο των 100 χρόνων από την κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου.

Δημοσίευση: 26 Μαΐου 2020, 20:52
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
2200
Feelgood
1680