Αναβλήθηκε η έξοδος του "Tenet" στις αίθουσες

tenet postponed 31 july
Δημοσίευση: 13 Ιουνίου 2020, 02:30
Συντάκτης:

H πανδημία συνεχίζει να βάζει δύσκολα στον κινηματογράφο και συνεχίζει να πλήτει ένα από τα σπουδαιότερα φετινά χαρτιά του.

Το "Tenet" του Κρίστοφερ Νόλαν, η έξοδος του οποίου στις αίθουσες αναβλήθηκε για 2 εβδομάδες και πλέον αναμένεται στις 31 Ιουλίου, καθώς η Universal αναγκάστηκε να αναθεωρήσει τα πλάνα της, μιας και μόνο με θαύμα θα κατάφερνε το 80% των αιθουσών να λειτουργήσει στην αρχική προκαθορισμένη ημερομηνία, κάτι που αποτελούσε και όρο του Νόλαν αλλά και των παραγωγών μήπως και καταφέρουν (έστω και με την μειωμένη χωρητικότητα) να ματσάρουν τα 250 εκατομμύρια που κόστισε το φιλμ. 

Ο Βρετανός δημιουργός έχει χαρακτηρίσει αυτή την "επική περιπέτεια κατασκοπίας με το συνεχές πείραγμα του χρόνου, ως την μεγαλύτερη ταινία της καριέρας του. 

Εδώ μπορείτε να θυμηθείτε πολλά περισσότερα για την ταινία και εδώ να απολαύσετε τα αλλόκοτα τρέιλερ.

Update 26/6/20: Όπως ήταν αναμενόμενο, ανακοινώθηκε νέα αναβολή του φιλμ. Αυτή την φορά αναμένεται στις αίθουσες στις 12 Αυγούστου. Κάτι που ελληνική εταιρεία διανομής της ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν στην Ελλάδα είχε μάλλον προβλέψει, καθώς στα εγχώρια σινεμά είναι προγραμματισμένο να το δούμε στις 20 Αυγούστου.  

Δημοσίευση: 13 Ιουνίου 2020, 02:30
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Sweetheart

Sweetheart

Σύνοψη: Η Τζεν ξυπνάει στην ακτή ενός ακατοίκητου νησιού, φορώντας ακόμη το σωσίβιό της. Η...
2 λεπτά

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
2200
Feelgood
1680