Τι σου συνέβη Τζιμ Κάρεϊ;

Δημοσίευση: 23 Μαΐου 2017, 19:33

Ο Τζιμ Κάρεϊ έχει αλλάξει/ Παραμένει αστείος με έναν διαφορετικό τρόπο, αλλά δείχνει παράλληλα και βαριά θλιμμένος στα όρια του αποπροσανατολισμού. Ίσως να φταίει και η υπόθεση της αυτοκτονίας της συντρόφου του...

Χθες βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ και έδειχνε κυριολεκτικά σαστισμένος. Ακόμα και η κουβεντούλα που στήθηκε ήταν "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε":

Weird εισαγωγή ("Ο ρόλος του Τζιμ Κάρεϊ ήταν καταπληκτικός και χαίρομαι ειλκρινά που τον υποδύθηκα όλον αυτόν τον καιρό. Αλλά δεν είναι πια για εμένα...").

Άκυρη συνέχεια για το μούσι/φωλιά για τα πουλιά που καλλιεργεί ("Όπου πάω, όλοι με ρωτούν για το πλούσιο μούσι. Είναι λες και δεν σκέφτονται κάτι άλλο. Αυτή τη στιγμή το μούσι είναι μεγαλύτερος σταρ από τον Τζιμ Κάρεϊ. Έχει μάλιστα και τον δικό του λογαριασμό στο Twitter. Η ερώτηση όμως δεν είναι γιατί καλλιεργώ μούσι, αλλά γιατί καλλιεργώ μούσι και ξυρίζω κόντρα τα αρ...δια μου!").

Αδέξιο τέλος για τους πίνακες που ζωγραφίζει και που "αποτελούν μέρος της ψυχοθεραπείας μου".

Θυμίζουμε οτι η τελευταία ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ο 55χρονος σταρ είναι το "True Crimes" του δικού μας Αλέξανδρου Αβρανά που ακόμη δεν έχει βρει διανομή, ενώ θα τον δούμε και σε έναν μικρό ρόλο στο "The bad batch" της Άνα Λίλυ Αμιρπούρ. Tην ίδια στιγμή που οι υπόλοιπες κινηματογραφικές του εμφανίσεις στην δεκαετία που διανύουμε είναι πολύ συγκεκριμένες και μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού: Dumb and Dumber To, Anchorman 2: The Legend Continues, Kick-Ass 2, The Incredible Burt Wonderstone, Mr. Popper's Penguins.

Είμαστε σίγουροι ότι δεν τρολάρει. Ελπίζουμε να επανέλθει...

 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Πρώτη δημοσίευση: 23 Μαΐου 2017, 19:33
Ενημέρωση: 23 Μαΐου 2017, 20:48
Συντάκτης: 
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos