Το Game of Thrones συναντά τους Monty Python

Δημοσίευση: 14 Μαΐου 2019, 21:29

O Tίριον ξεκίνησε ως το «μαύρο πρόβατο» της οικογένειας Λάνιστερ στο Game Of Thrones, αλλά χάρη στην ευφυία και τις ατάκες, αλλά και τις συμβουλές του, κατάφερε καταρχήν να σώσει το τομάρι του και έπειτα να ανελιχθεί στα κέντρα των αποφάσεων με αποκορύφωμα την θέση του ως δεξί χέρι της Βασίλισσας Νταϊνέρις.  Ο συμβουλάτοράς της δηλαδή. στην 8η σεζόν όμως τίποτα δεν του βγαίνει και δεν έχει καταφέρει να την καθοδηγήσει σωστά, κάτι που αποδείχθηκε και πάρα πολύ δύσκολο για να είμαστε σωστοί, καθώς η τύπισα είναι psycho. 

diana riggΣΧΕΤΙΚΑ"Έφυγε" η Olena από το Game Of Thrones

Στο 4ο επεισόδιο της 8ης και τελευταίας σεζόν το Χέρι της θυελλογέννητης απελευθερώτριας προσπάθησε να διαπραγματευτεί με την αδελφή του, βασίλισσα του King's Landing, Σέρσεϊ Λάνιστερ. Προσπάθησε να την πείσει να παραδοθεί για να μην θυσιαστούν οι άμαχοι πολίτες του King's Landing. Και φυσικά δεν τα κατάφερε.

Το Funny or Die σκέφτηκε να προσφέρει στον Tyrion έναν πιο... τρελιάρη συνομιλητή. Είναι η στιγμή που το Game of Thrones συναντά την παράνοια των Monty Pyrhon και του Γάλλου ιππότη John Cleese στην ταινία «Οι Ιππότες της Ελεεινής Τραπέζης». Εδώ δεν έχει δράκους, αλλά αγελάδες...

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!