Έρχεται το χαμένο album των Lynch + Badalamenti!

Δημοσίευση: 21 Οκτ. 2018, 14:56

Άλλη μια έκπληξη – μουσική αυτή τη φορά - μας επιφύλασσε για φέτος ο David Lynch, αυτή τη φορά μαζί με τον συνθέτη και χρόνιο συνεργάτη του Angelo Badalamenti.

ΣΧΕΤΙΚΑΈνας αναπάντεχος φόρος τιμής στο "Lost Highway"

Οι δύο δημιουργοί είχαν συνεργαστεί το χρονικό διάστημα 1992-1993 σε ένα jazz project με τίτλο Thought Gang. Παρότι δυο τραγούδια από αυτή τη συνεργασία είχαν εμφανιστεί στο soundtrack του Twin Peaks: Fire Walk With Me, το album που υποτίθεται ότι είχαν ηχογραφήσει δεν κυκλοφόρησε ποτέ… μέχρι σήμερα! Το album που φέρει τον ίδιο τίτλο με το project θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου από τη δισκογραφική εταιρεία Sacred Bones, ενώ έχει κυκλοφορήσει ήδη ένα από τα κομμάτια του δίσκου με τον – ξεκάθαρα λυντσικό – τίτλο «Woodcutters From Fiery Ships.»

To Thought Gang αποτελείται από 12 κομμάτια, στα οποία συμμετέχει – μεταξύ άλλων – και ο μπασίστας Reggie Hamilton που δήλωσε ότι ο Lynch τον είχε καθοδηγήσει «να φανταστεί ότι είναι ένα ακέφαλο κοτόπουλο που τρέχει δεξιά και αριστερά ενώ έχει καταπιεί χιλιάδες δισκία Benzedrine (σημ: είδος αμφεταμίνης)»

Πάρτε μια γεύση ακούγοντας το «Woodcutters From Fiery Ships» και δείτε παρακάτω το tracklist:

01 Stalin Revisited
02 Logic and Common Sense
03 One Dog Bark
04 Woodcutters From Fiery Ships
05 A Real Indication
06 Jack Pains It Red
07 A Meaningless Conversation
08 Frank 2000 Prelude
09 Multi-Tempo Wind Boogie
10 The Black Dog Runs at Night
11 Frank 2000
12 Summer Night Noise

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!