"Βefore midnight": Ρομάντζο στην Πύλο

Δημοσίευση: 30 Μαρτίου 2013, 21:14

Το ρομάντζο της... εννιαετίας (1995 το Before Sunrise, 2004 το Before Sunset) είναι ξανά εδώ, αυτή την φορά με το Before Midnight και τον Ίθαν Χοκ με την Ζουλί Ντελπί να φλερτάρουν (για άλλους να αμπελοφιλοσοφούν βαρετά...) και να ερωτεύονται ξανά στα σοκάκια της Πύλου και της Καρδαμύλης.

Όσοι πιστοί και πιστές προσέλθετε λοιπόν, σε ένα όμορφο τρέιλερ με το ζεστό ελληνικό φως να κυριαρχεί παντού και να δίνει το στίγμα, τον Λινκλέιτερ να αφήνει τους πρωταγωνιστές του ουσιαστικά να αυτοσχεδιάζουν (ίσως λιγότερο από τις προηγούμενες ταινίες) και την Αθηνά Τσαγγάρη, τον Γιάννη Παπαδόπουλος («Το Αγόρι Τρώει το Φαγητό του Πουλιού») την Αριάν Λαμπέντ και την Ξένια Καλογεροπούλου να τους πλαισιώνουν.

Στις 13 Ιουνίου (όταν και η ταινία προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες) θα έχετε την ευκαιρία να αποφανθείτε οι ίδιοι αν θα υπάρξει και συνέχεια, την οποία προανήγγειλαν οι πρωταγωνιστές στο πρόσφατο Φεστιβάλ του Βερολίνου, έστω και αν τελειώνουν οι καθημερινοί χρονικοί προσδιορισμοί (Sunset, Sunrise, Midnight) :P

Α.Κ.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση:: 30 Μαρτίου 2013, 21:14
Ενημέρωση: 30 Μαρτίου 2013, 21:19
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ