Οι Massive Attack προτείνουν μια μικρού μήκους που πρέπει να δεις

Δημοσίευση: 8 Μαρτίου 2020, 04:48

Ο Ριζ Αχμέντ είναι ένας ανερχόμενος νέος Άγγλος ηθοποιός (με ρόλους στα Nightcrawler, Sister Brothers και το τηλεοπτικό The Night Of) πακιστανικής καταγωγής και ταυτόχρονα εξαιρετικά πολιτικοποιημένος και με πυκνό και στοιχειοθετημένο λόγο, γεγονός που αντιληφθήκαμε όλοι στην καλύτερη συνέντευξη τύπου της φετινής Berlinale, όπου παρουσίασε την ταινία Mogul Mowgli στην οποία πρωταγωνιστεί και υποδύεται έναν ράπερ. 

<a href="/tainies/fingernails/68979">Fingernails</a>ΣΧΕΤΙΚΑFingernails

Ο 37χρονος Αχμέντ είναι και ράπερ παράλληλα, φυσικά με πολιτικοποιημένο στίχο. Οι Massive Attack δεν ραπάρουν, αλλά είναι αρχιτέκτονες στο trip hop και επίσης εξαιρετικά πολιτκοποιημένοι και σίγουρα πολιτικά ανήσυχοι.

Πόσταραν λοιπόν στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook, την μικρού μήκους "The long goodbye", στην οποία πρωταγωνιστεί ο Αχμέντ σε σκηνοθεσία Ανέιλ Κάρια (που πραγματοποίησε στο Βερολίνο το μεγάλου μήκους ντεμπούτο του με το "Surge" και μια ανατριχιαστική ερμηνεία του Μπεν Ουίσο). Και μιλά  υποδύεται μια οικογένεια Βρετανο-Πακιστανών που εισπράτει την ωμή βία αγγλικών αστυνομικών και παρακρατικών ρατσιστών. Ένα συγκλονιστικό τέλος με τον Ριζ Αχμέντ σε έναν αξέχαστο μονόλογο να αποτυπώνει όλη την ξενοφοβία των Άγγλων μετά το brexit που έχει ενταθεί σε ντροπιαστική κλίμακα...

ΤΑΙΝΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Πρώτη δημοσίευση: 8 Μαρτίου 2020, 04:48
Ενημέρωση: 8 Μαρτίου 2020, 04:48
Συντάκτης: 
memory, από την Spentzos memory, από την Spentzos