Δείτε την επετειακή μικρού μήκους "ΝΒΑ Lane"

Δημοσίευση: 8 Οκτ. 2021, 19:06

Το ΝΒΑ παρουσίασε την ταινία μικρού μήκους "NBA Lane", η οποία παρουσιάζει την ιστορία του πρωταθλήματος ενόψει της επετειακής 75ης σεζόν.

<a href="/multimedia-mikroy-mikoys/i-paraggelia-mia-mikroy-mikoys-kata-tis-emfylis-vias/67384">&quot;Η παραγγελία&quot;: Μια μικρού μήκους κατά της έμφυλης βίας</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Η παραγγελία": Μια μικρού μήκους κατά της έμφυλης βίας

To story του βίντεο διαδραματίζεται σε μια εικονική γειτονιά που τυχαίνει να κατοικούν νυν αλλά και πρώην αστέρες και θρύλοι του NBA. Ο Michael B. Jordan υποδύεται τον οδηγό ενός σχολικού λεωφορείου, του "Hoopbus" της γειτονιάς, ξεναγώντας μια ομάδα παιδιών στη γειτονιά του NBA η οποία φιλοξενεί 75 χρόνια μπασκετικής κουλτούρας. Ενώ το λεωφορείο κυκλοφορεί στους δρόμους της κοινότητας, οι επιβάτες συναντούν αυτές τις εμβληματικές μορφές σε απλές και καθημερινές συνθήκες. Από τους παλιούς αντιπάλους, Magic Johnson και Larry Bird οι οποίοι γίνονται αγαπημένοι γείτονες της διπλανής πόρτας, τον LeBron James που φροντίζει τον κήπο του, τον Kareem Abdul-Jabbar που διδάσκει στον Dirk Nowitzki την τέχνη του hook shot, μέχρι τον Zion Williamson που σπάει ένα ταμπλό στο γήπεδο της γειτονιάς. Όλα δείχνουν σαν μια ακόμα μέρα σε μια συνηθισμένη γειτονιά. Η ταινία μικρού μήκους τιμά τόσο τους θρύλους του ΝΒΑ που έθεσαν τα γερά θεμέλια του πρωταθλήματος όσο και τους σημερινούς παίκτες που διαμορφώνουν το μέλλον του.

Στην μεγάλη οθόνη πιο κάτω μπορείτε να δείτε ολόκληρο το φιλμ

Ακολουθεί και ένα behind the scenes video clip.

ΤΑΙΝΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!