Για το "Get Hard" ξεκινήσαμε να γράφουμε εδώ και πολλούς μήνες, όπως οφείλουμε να ενημερώνουμε για κάθε νέο φιλμ του αγαπημένου Ουίλ Φερέλ. 

Και, διαπιστώνοντας, ότι δεν υπάρχει πρόθεση από κάποια ελληνική εταιρεία διανομής να το φέρει -τουλάχιστον μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2015-, το είδαμε και σας γράφουμε τις εντυπώσεις μας για το φιλμ που μπορείτε να βρείτε out there.

Κλασσική δουλειά Φερέλ, που είχε την πρόθεση να φτάσει στα επίπεδα των καμένων αριστουργημάτων "Semi Pro", "Blades of glory", "Step brothers", γιατί όχι "Casa de mi padre" (ίσως και των δύο Anchorman), αλλά παρά το ντελιριακό σενάριο του Έταν Κοέν (Tropic Thunder) που αναλαμβάνει να σκηνοθετήσει και για πρώτη φορά στην καριέρα του και την συμμετοχή του (εγκέφαλου των προαναφερόμενων ταινιών) Άνταμ ΜακΚι σε αυτό, το φιλμ δεν καταφέρνει να απογειωθεί. 

Και μάλλον ευθύνεται η επιμονή των παραγωγών να μοιράσουν τον χρόνο (και σε αναλογία και τις ατάκες) του Φερέλ ακριβώς στη μέση με τον Κεν Χάρτ, έναν ταλαντούχο stand up κωμικό που έγινε γνωστός την τελευταία διετία με κωμωδίες τύπου "Top Five" & "Ride along", o οποίος είναι μεν ταλαντούχος και με καλό ρυθμό, αλλά μάλλον δεν ταιριάζουν ανσάμπλ. Οι υπόλοιποι χαρακτήρες είναι απλά διακοσμητικοί, ίσως η "τρυφερή" Άλισον Μπρι άξιζε 1-2 σκηνές περισσότερες (με λιγότερα ρούχα).

Δεν είναι ότι δεν θα "υποφέρετε" σε πολλές σκηνές: κάποιες είναι καλογραμμένες, οι περισσότερες μάλλον συνηθισμένες και ουσαστικά αναμασήματα για την στρατόσφαιρα κωμικού τάιμινγκ στην οποία έχουμε τοποθετήσει τον Ουίλ, αλλά στην τελική δεν είναι δυνατόν ΟΛΕΣ του οι ταινίες να είναι γαμάτες και εν τέλει η μιάμιση ώρα περνά αρκετά ευχάριστα και ανώδυνα. 

 

Πρώτη δημοσίευση: 7 Ιουνίου 2015, 19:26
Ενημέρωση: 7 Ιουνίου 2015, 19:26
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Get Hard (Get Hard)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
100

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
10803
Feelgood
9499
Feelgood
7800
Feelgood
6799
Tanweer
6792
Land of Bad, 22 Φεβρουαρίου από την Spentzos Land of Bad, 22 Φεβρουαρίου από την Spentzos