Τucker & Dale vs Evil

Μια ομάδα φοιτητών πάει για διακοπές στο δάσος και μια σειρά... φονικών συμπτώσεων, εμφανίζουν δύο φιλήσυχους ντόπιους σαν μανιακούς δολοφόνους, ενώ δεν είναι.
Τucker & Dale vs Evil - κριτική ταινίας

Φευγάτος τραγέλαφος

Παίζει να είναι και πιο ευρηματική και αστεία και φευγάτη κωμωδία τρόμου της πενταετίας... Δεν γράφω δεκαετίας, γιατί υπάρχει και το καταπληκτικό «Shaun of the dead» (2004), αλλά (και αυτό αποτελεί μέγα κοπλιμέντο), η –πρώτη μεγάλου μήκους- ταινία του Κρεγκ είναι ένα μόλις σκαλί πιο κάτω!

Εύστοχα ακραίο και απολαυστικά σουρεαλιστικό περιβάλλον αιματοχυσίας σε αμερικάνικο δάσος της επαρχίας, με ΟΛΑ τα κλισέ του είδους να χρησιμοποιούνται (και φυσικά να διακωμωδούνται) μαεστρικά και να υποστηρίζονται με κοφτερό χιούμορ και διεισδυτική ματιά στην κάμερα.

Με ερμηνείες που ισορροπούν εμπνευσμένα στα όρια του τραγελαφικού και προσφέρουν απλόχερα φρεσκάδα και ατελείωτο χαβαλέ, αλλά και απογειώνουν αυτό το απολαυστικό φιλμάκι, σε συνδυασμό με την διαβρωτική ψυχαγωγική σκοπιμότητα, σου δίνουν στο πιάτο την πεμπτουσία του horror comedy στο ιδανικό του.

Απόστολος Κίτσος

Πρώτη δημοσίευση: 20 Δεκ. 2011, 00:24
Ενημέρωση: 20 Δεκ. 2011, 00:24
Τίτλος:
Τucker & Dale vs Evil (Τucker & Dale vs Evil)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
89
Εταιρία διανομής: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Spentzos
14966
Feelgood
13837
Tanweer
8254
Tanweer
6294
Γυρίσματα της Τύχης, από την Spentzos Γυρίσματα της Τύχης, από την Spentzos