KINGS OF MYKONOS

O Ελληνοαυστραλός Στηβ (Νικ Γιαννόπουλος) έρχεται στη Μύκονο παρέα με τον κολλητό του Φρανκ (Βινς Κολόσιμο), για να παραλάβει την κληρονομιά που του αφήνει ένας “άγνωστος” σε αυτόν θείος: μία ολόκληρη παραλία (το Paradise beach) και μια ταβέρνα στην Μύκονο.

Πιστεύοντας ότι επιτέλους θα λύσει το πρόβλημα της ζωής του, καταφτάνει στο νησί, αγνοώντας την ελληνική νοοτροπία και κουβαλώντας την “αφέλεια” του μετανάστη. Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με συγγενείς και τοπικούς παράγοντες, που θα προσπαθήσουν να τον εξαπατήσουν και να του βάλουν “τρικλοποδιές”.
Τα αστεία και τα gags του Γιαννόπουλου είναι πλέον passe (από το 1987 που εγκαινίασε τους greek australian χαρακτήρες του
στο θέατρο) κι η πλοκή ό,τι να’ ναι... anyway, κι η καφρίλα ακόμα θέλει λίγη προσπάθεια ρε παιδιά...

Πρώτη δημοσίευση: 16 Σεπτεμβρίου 2010, 16:02
Ενημέρωση: 16 Σεπτεμβρίου 2010, 16:02
Τίτλος:
KINGS OF MYKONOS
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Εταιρία διανομής: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
13719
Feelgood
9980
Feelgood
6937
Feelgood
6465
Cinobo
6345
Still Here, από την Spentzos Still Here, από την Spentzos