Σαρλότ Ράμπλινγκ: "Οι σκηνοθέτες πάντα αποτελούσαν για μένα πατρική φιγούρα. Αυτη τη φορα όμως με σκηνοθέτησε ο γιος μου..."

Δημοσίευση: 16 Φεβ. 2012, 17:42

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπήκε μέσα στην αίθουσα (για την συνέντευξή μας με αφορμή το "Ι, Αnna" του γιου της, Μπάρναμπι Σάουθκομπ, το οποίο προβλήθηκε στις special προβολές της Βerlinale και το οποίο θα έχετε την ευκαιρία να δείτε στις εκκηνικές αίθουσες προσεχώς...) φορώντας γυαλιά ηλίου. "Πολύ φως δεν έχει; Οι καλλιτέχνες δεν αντέχουμε τόσο φως πρωί πρωί" είπε και ξέσπασε σε γέλια- σαν κοριτσάκι.

Δίκιο ειχε.

Η Σαρλοτ Ραμπλινγκ μπορεί μόνο με την παρουσία της να φωτίσει το πιο μουντό και γκρίζο βερολινέζικο πρωινό. Ξεκίνησε να μιλάει -έχασα την αίσθηση του χρόνου, μου φαινόταν ότι είχα απέναντι μου πότε ένα μικρό κορίτσι που κρατάει σφιχτά το χέρι του Βισκόντι, πότε μια ώριμη γυναίκα που σε διαβάζει με ένα βλέμμα, πότε μια ηθοποιό χαμηλών τόνων.

Όλα αυτα είναι η Σαρλοτ Ραμπλινγκ. Μας μίλησε για τη ζωή της, γιαυτό που την κρατάει ξυπνια τις νύχτες, για την γυναικεία ματαιοδοξία, τα σχέδιά της, τους φόβους της και φυσικά για την Άννα. Την ηρωίδα της ομώνυμης ταινίας που παρακολουθήσαμε μαζί της στην Berlinale. Μετά το τέλος της συνέντευξης που θα διαβάσετε σύντομα, ο γιος της, ο οποίος σκηνοθέτησε την ταινία μας αποκάλυψε ποια πραγματικά είναι η μαμά του...

Aλεξάνδρα Τζαβέλλα

Δημοσίευση: 16 Φεβ. 2012, 17:42
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι Ramones στο Άστορ

Οι Ramones στο Άστορ

Μια νέα σειρά προβολών μουσικών ντοκιμαντέρ, με εμβληματικούς καλλιτέχνες, μία Δευτέρα τον μήνα, στον...
9 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
63261
Odeon
49100
Village
19000
Feelgood
11174